✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Wiges Stödstrumpa - Beige (Dam) i gruppen Strumpor / Strumptyper / Stödstrumpor / Dam hos shoemed.se (5332-beige-r)

Wiges Stödstrumpa - Beige (Dam)

Art nr:
5332-beige-r
18-22mmHg:Ja
Knästrumpa:Ja
Nylon:Ja
Wiges är företaget med lång erfarenhet av handel inom konfektion. Trikåföretaget Wiges lägger stort fokus på miljötänk och arbetar effektivt för att göra minimal påverkan på miljö under hela tillverkningsprocessen. Miljötänket är den röda tråden och med det kommer ett fantastiskt material, nämligen bambu. Wiges har allt från underkläder till vantar, men på Shoemed fokuserar vi på strumporna. Wiges egna stödstrumpor av varumärket Doktorn Rekomenderar, ger ökad blodcirkulation för både ben och fot. Bambustrumporna är otroligt mjuka, håller foten sval och avleder fukt, samtidigt som bambun ger en mjuk och lyxig känsla. Bambu finns i flera olika strumpsorter, från stödstrumpor till ankelsockor.

Kompressionsstrumporna i The Doctor Recommends® serien har utvecklats i enlighet med Svensk Standard SS 872400:2012, som specificerar kraven och provningsmetoderna för tillverkningen av medicinska kompressionsstrumpor. Samtliga modeller produceras på den senaste generationens stickmaskiner, med graderad kompression i tre steg, med väl utprovade förstärkningar i sulan för bästa slitstyrka och de finaste tåsömmarna.

Bomullen som används är kammad, stabiliserad och merceriserad. I vissa modeller använder Wiges dessutom 100% ekologisk bomull. Bambun är deras egen LCAcertifierade LIFE WEAR® BAMBOO. Ullen kommer från Europa och är garanterat mulesingfri.

Strumporna är testade för allergier, irritation och sensibilisering enligt IS0 10993-5:2009 och ISO 10993-10:2010. Slittester är gjorda på Swerea IVF i Mölndal enligt SS-EN 13770-2002 och tvättester enligt SS-EN ISO 6330:2012. Samtliga strumpor är även Öko-Tex 100 certifierade
Wiges Stödstrumpa - i nylon är en sval och skön knästrumpa för personer både med och utan cirkulationsproblem. Det ökade trycket i stödstrumpan ökar blodcirkulationen i  både fot och ben och förebygger blodproppar och åderbrock. En stödstrumpan kan användas både på arbetet där man går och står mycket om daganra, men också under flygresan eller mer stillasittande arbete.

Den ökade blodcirkulationen leder till mindre svullnad och känns bekväm för trötta ben. denna stödstrumpa har en förstärkning över tån och hälen samt under foten. Vi rekomenderar att man går upp i storlek vid beställning av dessa strumpor, då de är lite mindre i stoclekarna än normalt.

72% Nylon, 25% Lycra.
Tvättas i 60 grader.
StorlekSmallMediumLargeX-Large
FärgBeige
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: