✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper

Shoemed i samarbete med ARRIVA

Shoemed är glada att hälsa samtliga medarbetare på ARRIVA ”Pågatågen” välkomna att handla sina arbetsskor hos oss!

Vi är glada att kunna ge ARRIVA ”Pågatågens” medarbetare möjlighet att köpa sina arbetsskor via en unik webbsida med ett anpassat sortiment av arbetsskor, sulor och tillbehör till bättre priser. Tanken är att vi skall förenkla era inköp av skor, sulor och tillbehör.


Shoemed
grundades 2010. Vi som arbetar här har mycket lång erfarenhet av skobranschen, där vi i generationer har agerat distributörer inom skofackhandeln. Våra ledord är personlig service, snabba leveranser, kvalité och tillgänglighet. Idag tillgodoser vi flera olika yrkesgrupper med kvalitativa och funktionella arbetsskor. De varumärken vi främst arbetar med mot ARRIVA ”Pågatågen” är Adidas, Arbesko, Clarks, Dr Martens, ECCO, Birkenstock, Safety Jogger, Scholl, Sievi och Reebok m.m.


Vi har stor erfarenhet av skor med olika passform och funktioner.

Vi kommer vara tillgängliga för er via e-handel och skoprovning. Vill du prova vårt sortiment i dina egna lokaler beställer du vår testväska via e-post: bokavaska@shoemed.se.

Ni har 12% rabatt på allt förutom vissa varor som ni har upp till 70% rabatt på. Rabatten är redan avdragen när ni loggar in på ert Shoemeds-/ARRIVA-konto och gäller endast ordinarie pris.

På info@shoemed.se är du välkommen att söka din inloggning din redan idag. E-postadressen fungerar också för frågor eller synpunkter. Önskar du hellre tala med oss ringer du 08-730 00 84.

 

Med vänliga hälsningar,

Medarbetarna på Shoemed


  

www.shoemed.se | info@shoemed.se | 08 -  730 00 84