Shoemed i samarbete med ARRIVA

Shoemed är glada att hälsa samtliga medarbetare på ARRIVA ”Pågatågen” välkomna att handla sina arbetsskor hos oss!

Vi är glada att kunna ge ARRIVA ”Pågatågens” medarbetare möjlighet att köpa sina arbetsskor via en unik webbsida med ett anpassat sortiment av arbetsskor, sulor och tillbehör till bättre priser. Tanken är att vi skall förenkla era inköp av skor, sulor och tillbehör.


Shoemed
grundades 2010. Vi som arbetar här har mycket lång erfarenhet av skobranschen, där vi i generationer har agerat distributörer inom skofackhandeln. Våra ledord är personlig service, snabba leveranser, kvalité och tillgänglighet. Idag tillgodoser vi flera olika yrkesgrupper med kvalitativa och funktionella arbetsskor. De varumärken vi främst arbetar med mot ARRIVA ”Pågatågen” är Adidas, Arbesko, Clarks, Dr Martens, ECCO, Birkenstock, Safety Jogger, Scholl, Sievi och Reebok m.m.


Vi har stor erfarenhet av skor med olika passform och funktioner.

Vi kommer vara tillgängliga för er via e-handel och skoprovning. Vill du prova vårt sortiment i dina egna lokaler beställer du vår testväska via e-post: bokavaska@shoemed.se.

Ni har 12% rabatt på allt förutom vissa varor som ni har upp till 70% rabatt på. Rabatten är redan avdragen när ni loggar in på ert Shoemeds-/ARRIVA-konto och gäller endast ordinarie pris.

info@shoemed.se är du välkommen att söka din inloggning din redan idag. E-postadressen fungerar också för frågor eller synpunkter. Önskar du hellre tala med oss ringer du 08-730 00 84.

 

Med vänliga hälsningar,

Medarbetarna på Shoemed


  
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.