✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper

Returer / Byten

Du alltid full returrätt och öppet köp på alla skor som du handlar hos oss. Du har full returrätt inom 30 dagar. All återbetalning sker via Klarna inom 30 dagar. Varan/emballaget måste returneras i originalskick.

Byte av vara

Vid byte av vara betalar Shoemed för returen och du får med en returfraktsedel i ditt paket. Förutsättning för byte är att varan är oanvänd och att kartongen/emballaget är helt. Kort och gott så måste varan vara i det skick du själv skulle acceptera den som en ny vara. Skicka med retursedeln ifylld med rätt uppgifter i paketet.

Reklamation

Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss på info@shoemed.se inom 30 dagar så hjälper vi dig. Varan ska tillsammans med en skriftlig beskrivning av felet/bristen återsändas väl emballerad och i originalförpackning med bifogad beskrivning av felaktigheten. När vi mottagit varan och godkänt reklamationen gör vi något av följande:

• Reparerar varan (om möjligt)
• Skickar en ny felfri vara.
• Återbetalar dig för köpet 

 

Vid all retur

Packa returvaran väl och återsänd den med förifyllda returfraktsedeln. Fyll i retursedeln med begärda uppgifter. All återbetalning sker inom 30 dagar. Lämna in paketet där du hämtade ut det så skickas det tillbaka till oss. Använd gärna samma emballage som din order kom i. Tänk på att packa in kartongen i något då vi debiterar dig 100 kronor om kartongen inte är i samma skick som när den skickades ut.

 

Eventuell tvist

Vi kommer att följa Allmänna Reklamationsnämnden vid eventuell tvist.

  

Övrigt

Shoemed reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av teknisk data som står utanför vår kontroll. Mer information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument hittar du hos Konsumentverket (www.konsumentverket.se).
Har du några frågor kring våra köpvillkor, så tveka inte att kontakta oss på telefon +46(0)8-730 00 84 eller info@shoemed.se. Shoemed är medlem i Svensk Handel.

 

Nöjda kunder är det viktigaste för oss!

 

Har Ni några problem, frågor eller synpunkter på vår webbshop så är Ni välkomna att kontakta oss.