✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper

Shoemed i samarbete med SKL Kommentus Inköpscentral


RAMAVTAL YRKESKLÄDER OCH SKOR 2016-2 – DELOMRÅDE 3

 

Shoemed är glada att hälsa samtliga avropsberättigade myndigheter och enheter välkomna!

 

Vi är glada att i dagarna ha tecknat ramavtal med SKL Kommentus Inköpscentral om att leverera skor och sulor. Ramavtalet förenklar inköp av skor och sulor till din verksamhet.

Shoemed grundades 2010. Vi som arbetar här har mycket lång erfarenhet av skobranschen, där vi i generationer har agerat distributörer inom skofackhandeln. Våra ledord är personlig service, snabba leveranser, kvalité och tillgänglighet. Idag servar vi flera olika yrkesgrupper med kvalitativa och funktionella arbetsskor. De varumärken vi främst arbetar med är ECCO, Sievi, Arbesko, Safety Jogger, Birkensstock, Scholl, Oxypas mm.

 

Vi är rangordnade nr 3 men självklart är du välkommen till oss gällande varor som omfattas av prisbilaga 04 och upphandlingens övriga sortiment. Bland annat har vi stor erfarenhet av skor som passar både smala och breda fötter.

 

Vi kommer vara tillgängliga för er och era medarbetare via e-handel, skoprovning eller i vår butik i Stockholm på Odengatan 33. Vill du prova vårt sortiment i dina egna lokaler beställer du vår testväska via e-post: bokavaska@shoemed.se. Ramavtalssortimentet publiceras i vår webbshop senast den 28 februari 2018. Priserna som gäller finns i prisbilagan och rabattsatsen på övrigt sortiment är 17 procent.

 

På info@shoemed.se är du välkommen att lägga din order redan idag. E-postadressen fungerar också för frågor eller synpunkter. Önskar du hellre tala med oss ringer du 08-730 00 84.

 

Med vänliga hälsningar,

Medarbetarna på Shoemed AB