Fitflop

Fitflop skor är för dig som söker oslagbar komfort och design. Med sin dämpande sula, sticker Fitflop ut från mängden bland sandaler och ger användaren en bekvämlighet utöver det vanliga.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-7 av 7 artiklar
Sortera:
FitFlop Gogh Superlight Clog Mjuktoffel - Svart (Dam)
REA
Lättviktstoffel med ergonomisk fotbädd
650 kr 1300 kr
FitFlop Gogh Superlight Clog Mjuktoffel - Vit (Dam)
REA
Lättviktstoffel med ergonomisk fotbädd
650 kr 1300 kr
Fitflop Lottie Glitzy Sandal - Rosa (Dam)
REA
Ergonomisk sandal för långa promenader
700 kr 1000 kr
Fitflop Lottie Glitzy Sandal - Silver (Dam)
REA
Ergonomisk sandal för långa promenader
700 kr 1000 kr
Fitflop Lottie Padded TP Sandal - Vit (Dam)
REA
Ergonomisk sandal med tåspridare
630 kr 900 kr
Fitflop Lulu Padded Slide Sandal - Vit (Dam)
REA
Elegant sandal med ergonomisk fotbädd
700 kr 1000 kr
FitFlop Shearling Chrissie Toffel - Brun (Dam)
REA
Ultramjuk och ergonomiskt anpassad toffel med täckt tå
700 kr 1000 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.