Crocs

Crocs har onekligen blivit ett globalt fenomen sedan dess introduktion på marknaden. Det unika med Crocs ligger i deras innovativa användning av Croslite™, ett patenterat material som bidrar till skornas många uppskattade egenskaper. Denna lätta och mjuka komponent erbjuder en oöverträffad komfort som har gjort Crocs till ett populärt val för en rad olika aktiviteter och miljöer. Skornas mångsidighet är en stor del av deras framgång. Från ursprungligen att ha varit designade för båtliv, har de utvecklats till att bli ett populärt val för nästan alla sammanhang – från avslappnad användning i hemmet till arbetsplatser där stående och gående är en stor del av dagen. Detta beror delvis på skornas ergonomiska design, som ger stöd och avlastning till fötterna, samt deras antibakteriella och luktmotverkande egenskaper som bidrar till en fräsch känsla under långa perioder.

En annan aspekt som gör Crocs särskilt attraktiva är deras engagemang för hållbarhet. Återvinningsbara material betyder att skorna inte bara är snälla mot fötterna utan också mot planeten. Detta, tillsammans med deras rymliga design – särskilt modellen Crocs Classic Clog – gör dem till ett inkluderande och praktiskt val för en bred användarbas. Crocs har lyckats skapa en unik produkt som kombinerar funktionalitet med komfort på ett sätt som få andra skor gör. Med en stadigt växande skara av anhängare världen över fortsätter Crocs att vara en ledande aktör inom skoindustrin, och deras förmåga att ständigt anpassa sig och möta konsumenternas behov lovar gott för framtiden.

Crocs har, förutom de klassiska foppatofflorna, ett sortiment av vattentåliga arbetsskor samt skor med antihalk funktion. Dessa skor passar dig som jobbar inom renhållning, kök, vård, eller annat yrke som innebär mycket kontakt med väta.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Crocs
Filtrera nedan:
Visar 1-8 av 8 artiklar
Sortera:
Crocs Bistro Pro LiteRide Toffel - Svart (Unisex)
REA
Tålig arbetssko med anatomisk fotbädd, antihalk sula och hälrem
350 kr 700 kr
Crocs Classic Slide Toffel - Svart (Unisex)
Lätt toffel med vattentåliga egenskaper
300 kr
Crocs Classic Toffel - Svart (Unisex)
Klassiker från Crocs med lufthål och hälrem
500 kr
Crocs LiteRide 360 Clog Toffel - Blå (Unisex)
Sandaler med ventilerande överdel och hälrem
650 kr
Crocs Literide 360 Toffel - Blå (Unisex)
Sandaler med ventilerande överdel och hälrem
650 kr
Crocs LiteRide 360 Toffel - Svart (Unisex)
Sandaler med ventilerande överdel och hälrem
650 kr
Crocs Literide 360 Toffel - Svart (Unisex)
Sandaler med ventilerande överdel och hälrem
650 kr
Crocs Literide 360 Toffel - Vit (Unisex)
REA
Sandaler med ventilerande överdel och hälrem
550 kr 650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.