Plattfot

VAD: Plattfot kännetecknas av att man inte ser något längsgående fotvalv vid den inre fotranden.

SYMPTOM: Plattfot kan ge viss värk och trötthet i fötter samt påverka rörligheten. Då plattfot kan påverka fotens stegavveckling kan det ge problem i knän, höfter och rygg.

ÅTGÄRD: Det gäller att ha stabila skor för att foten ska få stöd. En sko med stadig hälkappa håller hälen på plats. Vid uttalad felställning så kan skor med en något högre skaft / känga vara bra att välja. Vi på Shoemed har listat våra produkter som kan ha positiv inverkan för dig som har låga fotvalv.
Visa mer
Visa mindre

Shoemeds val

Filtrera nedan:
Visar 1-7 av 7 artiklar
Sortera:
Scholl Rio AD Sandal - Svart (Dam)
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
950 kr
Saucony Echelon Walker 3 Wide Promenadsko - Vit (Dam)
Stabil och sviktande promenadsko i bred läst
1600 kr
Saucony Integrity Walker 3 Wide Promenadsko - Svart (Dam)
1600 kr
Skechers Mens Arch Fit 2.0 Sneaker - Grå (Herr)
Sneakers med en ovandel i mesh och snörning
1395 kr
Skechers Mens Arch Fit 2.0 Sneaker - Svart (Herr)
Sneakers med en ovandel i mesh och snörning
1395 kr
Skechers Womens Arch Fit 2.0 Sneaker - Blå (Dam)
Sneakers med uttagbar innersula
1395 kr
Skechers Womens Arch Fit 2.0 Sneaker - Svart (Dam)
Sneakers med uttagbar innersula
1395 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.