Berkemann

Berkemann skor och sandaler är skapade för att ge dina fötter komfort, lindring och avlastning. Berkemann skor, tofflor och sandaler ser till att du kan gå bekvämt, stå bekvämt och helt enkelt ge dina fötter en härlig dag på jobbet eller i hemmet. Alla skor tillverkas med eftertanke och håller en hög kvalitet och komfort så att du som användare kan känna dig nöjd med ditt val av arbetsskor eller inneskor.

Berkemann är ett varumärke som verkligen fokuserar på fotkomfort och lösningar för vanliga fotproblem. Berkemann har en omfattande produktlinje som är designad för att erbjuda lindring och stöd för olika typer av fotrelaterade besvär. Genom att erbjuda produkter som pelotter för nedsjunkna fotvalv, bandage för hallux valgus, förfotsbandage, skor och sandaler med uttagbar fotbädd, tåskydd och hjälpmedel för liktorn och hammartå, täcker Berkemann ett brett spektrum av behov. Detta indikerar en djup förståelse för de olika fotproblem människor kan uppleva och en engagemang för att tillhandahålla effektiva lösningar. Utöver att erbjuda produkter för specifika problem, verkar Berkemann också lägga stor vikt vid att skapa skor som är fotriktiga och funktionella för dagligt bruk. Detta inkluderar arbetsskor och sandaler som inte bara är designade för att behandla eller förebygga fotproblem utan också för att ge komfort och stöd under långa perioder av stående eller gående. Shoemed erbjuder idag ett antal mjuktofflor som ger stöd förolika typer av fotrelaterade besvär. 

Den anatomiska utformningen av deras fotbäddar, som ger stabil hålfotsstöd och bidrar till en jämn viktfördelning, är särskilt imponerande eftersom den kan korrigera felställningar och absorbera stötar, vilket är avgörande för att minska trötthet och obehag i fötterna. Berkemanns fokus på hudvänliga avlastningsprodukter för trycksår, liktorn, förhårdnader samt skav och blåsor visar också en uppmärksamhet på detaljer och en förståelse för de många små men signifikanta problem som kan uppstå med fotkomfort, särskilt när det gäller användning av för trånga skor eller under långa arbetsdagar. Sammanfattningsvis, Berkemann erbjuder en omfattande lösning för människor som söker komfort, lindring och stöd för sina fötter, oavsett om det är för att hantera specifika fotproblem eller bara för att öka den allmänna fotkomforten. Genom att kombinera vetenskapligt utformade produkter med ett brett utbud av alternativ, stärker Berkemann sin position som en ledande leverantör av fotvårdsprodukter.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Berkemann
Filtrera nedan:
Visar 1-4 av 4 artiklar
Sortera:
Berkemann Tec-Pro Toivo Mjuktoffel - Svart (Dam)
Mjuktoffel med löstagbar fotbädd
1400 kr
Berkemann Tec-Pro Toivo Mjuktoffel - Svart (Dam)
Mjuktoffel med löstagbar fotbädd
1400 kr
Berkemann X-Pro Maxor Mjuktoffel - Svart (Herr)
Mjuktoffel med antihalksula och löstagbar fotbädd
1600 kr
Berkemann X-Pro Maxor Mjuktoffel - Svart (Herr)

Mjuktoffel med antihalksula och löstagbar fotbädd

1600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.