Kilklacksskor

Shoemeds arbetsskor/kilklacksskor är modeller med kilklack och noga utvalda ur kollektioner från de varumärken vi för. Vi satsar i första hand på basmodeller med mellan till hög fashionabel stil, kvalitativa material, god passform och komfort och lång hållbarhet. Kilklackar avlastar foten på ett bra sätt. Skorna skall bl.a. tåla 8-10 timmars arbetsdagar.

Våra största varumärken när det gäller kilklackar är ECCO, Gabor m.fl. Tänk på att en kilklackssko skall sitta bra på foten redan när man provar skorna. De ska sitta ganska tajt från början så att de inte börjar glappa när skorna töjt på sig. Om man har en bredare fot är det viktigt att välja en bredare modell, annars kan skorna klämma åt för hårt, slå eller glappa.

Lycka till med ditt val. Om du känner dig osäker på ditt skoval är du välkommen att maila oss på kundtjanst@shoemed.se.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-3 av 3 artiklar
Sortera:
Gabor 06.400.37 Kilklackssko - Svart (Dam)

Kilklackssko med väldigt mjuk dämpning

850 kr
Ara Zurich Kilklacksko - Svart (Dam)
Kilklacksko i skinn och mjuk innersula
1600 kr
ECCO Felicia Kilklackssko - Svart (Dam)
Smidig slip-on-sko med kilklack
1300 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.