Embla

Embla of Sweden representerar en lång tradition av skotillverkning, vilken har anpassat sig genom åren för att möta nutidens behov av komfort och ergonomi utan att kompromissa med stil. Deras fokus på fotriktiga skor speglar ett djupt engagemang för att förbättra bärarens hälsa och välbefinnande genom noggrant utformade produkter. Fördelarna med Emblas skor är många. De fotriktiga och ergonomiskt utformade skorna och sandalerna ger inte bara stöd där det behövs mest, utan bidrar också till en mer naturlig gång och kan minska smärta och obehag som orsakas av felaktigt stöd eller dåligt anpassade skor. Detta är särskilt viktigt för personer som spenderar långa perioder stående eller gående, vare sig det gäller arbete eller i vardagslivet.

Att sandalerna kommer med uttagbara fotbäddar är en särskilt uppskattad egenskap, vilket inte bara möjliggör för användare med egna ortopediska inlägg att anpassa skon för personligt stöd, utan även underlättar rengöring och underhåll av skon. Möjligheten att byta ut slitna sulor förlänger även skornas livslängd och bidrar till en mer hållbar konsumtion. Emblas Ergoflex-serie understryker deras engagemang för ergonomi och komfort, och erbjuder en mångsidighet som gör det lätt att hitta den perfekta passformen för ens unika fotstruktur. Denna anpassningsförmåga, kombinerat med ett brett utbud av stilar, gör Emblas skor till ett attraktivt val för en bred publik.

Genom att kombinera traditionellt hantverk med moderna insikter om fotens hälsa, står Embla of Sweden ut som ett varumärke som värnar om sina kunders välbefinnande. De erbjuder inte bara en produkt, utan en helhetslösning för de som söker skor som är både bekväma och snygga, vilket gör dem till ett föredömligt val för den medvetna konsumenten.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Embla
Filtrera nedan:
Visar 1-12 av 12 artiklar
Sortera:
Embla 1535 Sandal - Svart (Dam)
Stötdämpande sandal med löstagbar fotbädd
1295 kr
Embla 1545 Sandal - Svart (Dam)
Damsandal med svart hälrem, i skinn
1345 kr
Embla 1712 Sandal - Svart (Dam)
Sandal med löstagbar fotbädd
1245 kr
Embla 1829 Sandal - Svart (Dam)
Sviktande sandal med löstagbar fotbädd
1245 kr
Embla 2012 Sandal - Svart (Dam)
Sandal i skinn med justerbar vristremm
1295 kr
Embla 2012 Toffel - Mönstrad (Dam)
Sandal med justerbar vristremm
1295 kr
Embla 2052 Sandal - Svart (Dam)
Fotriktiga sandaler för dig som lätt blir trött i fötterna, klackhöjd ca 5 cm, utbytbar fotbädd
1245 kr
Embla 2204 Sandal - Svart (Dam)
En fotriktig sandal i svart mjukt skinn med utbytbar fotbädd
1145 kr
Embla 2205 Sandal - Svart (Dam)
En fotriktig sandal i svart mjukt skinn med utbytbar fotbädd
1145 kr
Embla 2215 Sandal - Beige (Dam)
Sandal i skinn med justerbara remmar (kardborreband), hälrem och utbytbara inlägg
1295 kr
Embla 2246 Sandal - Svart (Dam)
En fotriktig sandal i svart mjukt skinn med utbytbar fotbädd
1195 kr
Embla 2310 Sandal - Brun (Dam)
Damsandal i skinn med justerbara remmar med kardborre
1295 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.