Shoemed - specialist på arbetsskor och funktionella skor

Om oss

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Att en sko är funktionell kan innebära en mängd olika saker. För oss innebär det till exempel att den har en bra passform, bra stötdämpning eller god andningsförmåga. Många av våra skor har allt detta. Det du kan vara säker på vid ett köp hos oss är att alla skor är noggrant utvalda för att passa in i vårt koncept.

Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. De flesta skor i vårt sortiment går t.ex. att kombinera med formgjutna fotbäddar, vilket vi vet att många av våra kunder använder dagligen. Vi bryr oss om våra kunders hälsa och vill därmed att vårt sortiment ska representeras av kvalité, funktion och komfort. Alla medarbetare på Shoemed är hjälpsamma och kunniga inom vårt område för att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

Service och lättillgänglighet är två av våra ledord och vi är övertygade om att vi med vår breda kunskap kan hjälpa just dig att hitta rätt sko. Vårt mål är att vara en helhetsleverantör av funktionella skor för alla tillfällen, för både herr och dam. Tack vare vår butik på Odengatan 33 samt vår webbplats www.shoemed.se har du möjlighet att nå oss både fysiskt och digital alla timmar på dygnet.

Några ord om våra arbetsskor

Många har en bild av arbetsskor som stora och klumpiga skor med stålhätta men arbetsskor är så mycket mer än så. Vårt fokus ligger på att erbjuda arbetsskor av hög kvalitet med lång hållbarhet samtidigt som de ser bra ut. Eftersom många går och står i sina arbetsskor mer än vad de kanske gör i sina privata skor så förstår vi vikten av att hitta ett par skor som du verkligen trivs med och som är ergonomiska. Det ska handla om kvalitet och komfort i kombination med utseende!

På Shoemed är vi bl a specialister inom arbetsskor för olika yrkesområden. Hos oss hittar du ett brett sortiment av bl a vårdskor, köksskor och uniformsskor. Även serveringsskor och skyddsklassade skor finns i vårt sortiment.

Tack vare den kunskap vi har samlat på oss genom åren och att vi länge har arbetat med arbetsskor för olika branscher, kan vi hjälpa dig i ditt val. Vi är en aktör att räkna med. Vi har idag ett välutvecklat och brett sortiment av arbetsskor och fritidsskor, vi har kunnig personal inom området och vår målsättning är att garantera de krav på komfort och kvalitet som finns på marknaden.

Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.