Benhinneinflammation

VAD: Benhinneinflammation är en överbelastningsskada på insidan av skenbenet där underbenets muskler och senor fäster. Smärtan upplevs ofta lokaliserat på smalbenets insida.

UPPKOMMER: Skadan beror på att muskler och senor har överbelastats. Det kan hända om du till exempel springer och går mer än vanligt.

SYMPTOM: Skadan utmärker sig med smärta på underbenets framsida eller insida. Skadan läker vanligtvis ut av vila, medan forsatt belastning kan förvärra tillståndet och leda till stressfrakturer.

ÅTGÄRDER: Kontakta 1177.se vid behov. Under tiden är det viktigt att du har stadiga och bra skor som är anpassade för den fysiska aktivitet du ska ägna dig åt. Vi på Shoemed har listat några av våra produkter som kan ha positiv inverkan på din uppkomna benhinneinflammation.
Visa mer
Visa mindre

Shoemeds val

Filtrera nedan:
Visar 1-8 av 8 artiklar
Sortera:
Joya Electra SR Promenadsko - Svart (Dam)
Lätt och luftig antihalksko med oslagbar dämpning
2395 kr
Joya Flash SR Promenadsko - Svart (Herr)
Lätt och luftig antihalksko med oslagbar dämpning
2395 kr
Joya Veloce STX M Promenadsko - Svart (Herr)
Promenadskor med en lätt och luftig ovandel
2495 kr
Joya Veloce STX W Promenadsko - Beige (Dam)
Promenadskor med en lätt och luftig ovandel
2395 kr
Saucony Integrity Walker 3 Wide Promenadsko - Svart (Dam)
1600 kr
Saucony Integrity Walker 3 Wide Promenadsko - Svart (Herr)
1600 kr
Scholl Selfoss Promenadsko - Blå (Dam)
REA
Promenadskor med ovandel i vattentätt membran
895 kr 1450 kr
Scholl Sprinter Easy Promenadsko - Vit (Dam)
REA
Sportig promenadsko med anatomiskt uppbyggd fotbädd
895 kr 1200 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.