✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper

Företagsköp

Vi vill göra det enkelt för både små och stora företag att handla sina arbetsskor hos oss. Vår idé är att ni som arbetsgivare ska slippa krånglig hantering och administration. Alla prisuppgifter på hemsidan är angivna med moms, vid en order hos oss är momsen specificerad på både följesedel och faktura.  

Vi skickar ordern direkt till arbetsplatsen för 150 kronor inklusive moms (120 kronor exklusive moms).

Är ni flera på arbetsplatsen och vill beställa ett större antal skor, vill ni få information om vilka skor som passar er eller teckna ett förmånligt avtal med oss som er skoleverantör. Mejla oss då på info@shoemed.se så tar vi kontakt med er.


Våra kunder
Vi har skor för de flesta branscher. Många av våra företagskunder arbetar inom vård och omsorg, hotell och restaurang eller som servicepersonal ombord på till exempel tåg eller flyg. Hittar ni inte de skor ni söker, kontakta oss så kan vi se över möjligheterna att hitta skor som passar just era önskemål. Vi skickar gärna ut informationsmaterial om vårt sortiment och olika modeller anpassade efter er verksamhet.

Kommuner och landsting
Kommuner och landsting är också välkomna att handla hos oss. Denna typ av organisationsnummer går dock inte igenom vår automatiska fakturakontroll. Arbetar du på en arbetsplats som hör till en kommun eller landsting och vill beställa skor via företaget, mejla oss er order så hjälper vi er att lägga in den manuellt.


Vid eventuella frågor om företagsorder så är ni alltid välkomna att kontakta oss på info@shoemed.se eller 08-730 00 84.