Jalas Ejendals

Jalas skor och kängor är av högsta kvalitet. Förutom tåhätta, halksäker sula, stabilitet och andra skyddsegenskaper har även ergonomi, komfort och design stor betydelse i Ejendals Jalas produktionsprocess. Du ska trivas i dina arbetsskor och kunna använda dem utan problem varje arbetsdag. Mer om Ejendals Jalas >

Jalas skor i arbetet
Jalas Ejendals arbetsskor och skyddskor hittar du hos oss på Shoemed.se. I vårt breda sortiment hittar du bland annat sandaler, köksskor och ESD-klassade arbetsskor med teknik som halksäker sula, stöddämpad sula, spiktrampskydd och aluminiumtåhätta samt modeller med andra funktioner. Jalas arbetsskor står för några av de tekniskt mest avancerade skyddsskorna på arbetsmarknaden och tillverkar huvudsakligen högkvalitativa arbetsskor och skyddsskor gjorda för att fungera varje dag, året runt. Med ett par bekväma Jalas på kommer dina fötter vara glada varje dag.

Jalas bakgrund och historia
Jalas historia började redan för över 100 år sedan i byn Jokipii, Finland, som fortfarande är en stolt hemort för tillverkning, utveckling och design. Utveckling är ett ledord inom Jalas verksamhet och den stannar aldrig av. Deras 100 års kunskap använder dom till kontinuerlig produktutveckling och genom nya tekniker ta deras skotillverkning till en ny nivå.

Skötselråd till dina Jalas
Ett par Jalas boots kommer vara dig trogna i många år om du tar hand om dom rätt. För att skorna ska vara i absolut toppskick bör du då och då smörja in dom med läderfett. Hos Shoemed har vi skovård till dina Jalas.

Jalas hos Shoemed.se
Shoemed har ett brett utbud av Jalas för både dam och herr. I sortimentet hittar du skor för vården, kök och industri. Hos Shoemed.se hittar du just den Jalas-modell du söker. Har du några funderingar över Ejendals Jalas så kontakta vår professionella kundtjänst för råd eller besök vår butik på Odengatan 33 i centrala Stockholm. Hos Shoemed.se handlar du tryggt och du har alltid 30 dagars öppet köp. Beställ Jalas online på Shoemed.se så skickar vi dom så fort vi kan eller så hämtar du ut dom i butik redan idag.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Jalas
Filtrera nedan:
Visar 1-4 av 4 artiklar
Sortera:
Jalas 1483 Mjuktoffel- Svart (Unisex)
Skyddsklassad mjuktoffel från Jalas
fr. 825 kr
Jalas 2562 Sandal - Svart (Unisex)
Sandal med stabil sula
1900 kr
Jalas 5042 Care Sandal - Svart (Unisex)
Sandalsko för den med höga krav, från Jalas-Ejendals.
2375 kr
Jalas 5362 Promenadsko - Svart (Unisex)
Lätt promenadsko med sidomonterat BOA® - stägning
2450 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.