Monitor

Monitor är ett svenskt varumärke som på kort tid har blivit en av Skandinaviens ledande tillverkare av skyddsskor. Grundidén för varumärket kom efter en vandringsresa i Monitor, i USA Nevada. Tanken på att skapa skyddsklassade skor som inte följer traditionella mönster rotades där och då.

Monitor är ett varumärke som tänker utanför boxen designmässigt och har velat skapa en sportigare version av skyddsskor. Funktionalitet, komfort och säkerhet kombineras med noga utvalda material som ger en lång hållbarhet. Skorna ska prestera maximalt i krävande miljöer där design inte får kompromissa slitstyrka och fothälsa.

Monitor är ett av Skandinaviens ledande varumärken på skyddsklassade yrkesskor.

Monitor hos Shoemed.se

Hos oss på Shoemed hittar du ett noga utvalt utbud av Monitor skyddskor och Monitor skyddskängor, där vi tagit in våra absoluta favoriter. Har du några funderingar över Monitor så kontakta vår kundtjänst för råd eller besök vår butik på Odengatan 33 i centrala Stockholm. Hos Shoemed.se handlar du tryggt och du har alltid 30 dagars öppet köp. Beställ Monitor skyddsskor, skyddsskängor, skyddssandaler och skor online på Shoemed.se så skickar vi dom så fort vi kan eller så hämtar du ut dom i butik redan idag.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Monitor
Filtrera nedan:
Visar 1-9 av 9 artiklar
Sortera:
Monitor Birka Mjuktoffel - Svart (Unisex)
Lätt mjuktoffel med antihalksula
950 kr
Monitor Birka Mjuktoffel - Vit (Unisex)
Lätt mjuktoffel med antihalksula
950 kr
Monitor Clip Gummistövel - Grön (Unisex)
Gummistövel tillverkad i PVC
445 kr
Monitor Dragon Skyddssko - Svart (Unisex)
Skyddssko med BOA-snörning och tåhätta i komposit
1850 kr
Monitor Hudson Bay Skyddskänga - Svart (Unisex)
Skyddskänga med  tåhätta i komposit
1750 kr
Monitor Hybrid  Skyddskänga - Svart (Unisex)
Skyddskänga i läder med tåhätta och spiktrampsskydd
1600 kr
Monitor Icebreaker Arctic Skyddskänga - Svart (Unisex)
Skyddskänga med halksäker sula och komposit hätta
3245 kr
Monitor Micro S3 Skyddssko - Svart (Unisex)
Sportig skyddssko tillverkad med insprutningsteknik.
1450 kr
Monitor Ymer Skyddstoffel - Svart (Unisex)
Mjuktoffel med stålhätta och antihalksula
1050 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.