Skyddsstövlar

Shoemeds arbetsskor/skyddsstövlar är noga utvalda modeller från de varumärken vi erbjuder. Skorna skall tåla 8-10 timmars arbetsdagar, följa de säkerhetskrav som ställs på just den arbetsplatsen man befinner sig på och avlasta på bästa sätt både kroppen och foten. 

Shoemeds skosortiment inkluderar både skyddsskor, skyddskängor och skyddssandaler som har såväl tåhätta, spiktrampskydd och stötdämpning, är värme- och vattentåliga samt är luftiga och stabila modeller – alla anpassade till olika arbetsmiljöer. 

Våra största varumärken när det gäller skyddsstövlar är bl.a Polyver, Safety Jogger m.fl.


Välkommen att maila oss om du har funderingar kring ditt skoval på kundtjanst@shoemed.se

Shoemed är en specialist på arbetsskor med idén att erbjuda externa och egna varumärken, skotyper och modeller med funktioner som tillfredsställer våra kunders behov när det gäller kropp- och fothälsa.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-1 av 1 artiklar
Sortera:
Safety Jogger Poseidon S4 Skyddssko - Vit (Unisex)
Kraftig gummistövel med stålhätta
340 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.