Mortons Syndrom

VAD: Mortons Syndrom är ett smärtsamt tillstånd som beror på att en nerv har klämts mellan benen i framfoten, och bildar en knuta. Denna nervknut kan ge svår belastningssmärta, som ofta strålar ut i de drabbade tårna.

SYMPTOM: Främre delen av foten domnar tillfälligt bort. Det kan göra mycket ont i framfoten och känns som en brännande och skärande känsla som kommer och går.

ÅTGÄRD: Förutom att kontakta sjukvården vid ihållande smärta så kan man bli av med besvären genom att byta skor eller skaffa speciella skoinlägg. Vi på Shoemed har listat våra produkter som kan ha positiv inverkan på dina fötter om du ådragit dig mortons symdrom.
Visa mer
Visa mindre

Shoemeds val

Filtrera nedan:
Visar 1-4 av 4 artiklar
Sortera:
Saucony Echelon 9 X-Wide Promenadsko - Svart (Herr)
Rymlig och stabil promenadsko med slitstark yttersula, extra bred läst
1850 kr
Saucony Echelon 9 X-Wide Promenadsko - Svart (Unisex)
Rymlig och stabil promenadsko med slitstark yttersula, extra bred läst
1850 kr
Saucony Echelon Walker 3 X-Wide Promenadsko - Svart (Herr)
Stabil och sviktande promenadsko med etxra bred läst
1840 kr
Saucony Integrity Walker 3 X-Wide Promenadsko - Svart (Dam)
Stabil promenadsko i skinn med extra bred läst
1600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.