Benlängdsskillnad

VAD: Benlängdsskillnader är vanliga. Det brukar inte leda till några besvär om längden skiljer mindre än två centimeter mellan benens längd.

SYMPTOM: Om skillnaden är besvärande kan det med tiden bli onormal stress på muskler, leder och nerver. Höfter, knän och fötter påverkas liksom nacke, axlar och övre delen av ryggen.

ÅTGÄRDER: Det behövs oftast ingen behandling om längden skiljer mindre än två centimeter mellan benens längd. Ibland kan ett inlägg i skon eller påbyggnad av skon vara till hjälp för att minska skillnaden. Vi på Shoemed har listat några av våra produkter som kan ha positiv inverkan på uppkomna benlängdsskillnader.
Visa mer
Visa mindre

Shoemeds val

Filtrera nedan:
Visar 1-3 av 3 artiklar
Sortera:
2GO Leather Helsula - Svart (Unisex)
Exklusiv sula i äkta läder med aktivt kol som absorberar fukt
120 kr
2Go Leather Halvsula - Svart (Unisex)
Exklusiv sula i äkta läder med aktivt kol som absorberar fukt
90 kr
2GO Leather Helsula - Beige (Unisex)
Exklusiv sula i äkta läder med aktivt kol som absorberar fukt
150 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.