Tamaris

Shoemeds Tamariskollektion erbjuder allt från eleganta vardagsskor till kängor. Skor från Tamaris är tillverkade med ett genuint intresse för skor, mode och komfort.

Varumärket ägs av skoproducenten och distributören Wortmann Schuh-Holding, ett tyskt bolag som är en av de ledande skoproducenterna i Europa. Wortmann grundades i Detmold i Tyskland 1967 och de började satsa på det nya märket Tamaris i början 2000-talet. Tamaris har många års kunskap i bagaget och satsar på moderiktiga skor med stor komfort.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-4 av 4 artiklar
Sortera:
Tamaris 82301-29 Pumps - Svart (Dam)
Bekväma pumps med uttagbara sulor, läder, gummisula
1000 kr
Tamaris 84302-29 Pumps - Svart (Dam)
Pumps med blockklack, läder
1200 kr
Tamaris 85212-29 Känga - Svart (Dam)
Läderkänga med snörning och uttagbar sula
1300 kr
Tamaris Comfort Sandal - Svart (Dam)
REA
Damsandaler med en ovandelen av läder och syntet och utrustad med en kardborreknäppning
550 kr 1100 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.