Slip-ons

Shoemeds fritidsskor/slip-on modeller är noga utvalda från de varumärken vi erbjuder Vi satsar i första hand på basmodeller med fashionabel stil, kvalitativa material, god passform, komfort och hög hållbarhet. Slip-on modeller är smidiga att få på och av och passar bra som t.ex. uniformsskor. 

Våra största varumärken när det gäller slip-on modeller är ECCO, Gabor, Skechers m.m. Att tänka på när man köper slip-in skor, de skall sitta lagom tight från början, då skorna har en tendens att sedan töjas ut och börja glappa. Man kan alltid komplettera med en liten skinnsula under framfoten om det behövs, för att skorna ska sitta på bättre. Om du har en bredare fot är det viktigt att välja en bredare modell, annars kan skorna skava, slå eller glappa.

Lycka till med ditt val. Välkommen att maila oss om du har funderingar kring ditt skoval på kundtjanst@shoemed.se

Shoemed är en specialist på arbetsskor med idén att föra externa och egna varumärken, skotyper och modeller med funktioner som tillfredsställer våra kunders behov när det gäller kropp- och fothälsa.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-11 av 11 artiklar
Sortera:
ECCO Soft 2.0 Promenadsko - Svart (Dam)
Mjuk, lätt och luftig sko
1200 kr
Ara Zurich Kilklacksko - Svart (Dam)
Kilklacksko i skinn och mjuk innersula
1600 kr
ECCO Felicia Kilklackssko - Svart (Dam)
Smidig slip-on-sko med kilklack
1300 kr
ECCO Helsinki 2 Slip-on - Svart (Herr)
Klassisk herrsko i läder i slip on modell
1500 kr
ECCO Irving M Slip-on - Svart (Herr)
Lågskor i äkta skinn och i slip-on modell
1300 kr
Graninge Kallax Slip-on - Svart (Herr)
Herrsko utan snörning, med kraftig yttersula
1500 kr
Rieker 14850-01 Slip-on - Svart (Herr)
Promenadsko med antistressfunktioner och stötdämpande egenskaper. Den är vattentät och har en uttagbar innersula. Bred läst.
900 kr
Skechers Mens Arch Fit Slip-on - Svart (Herr)
Sneakers med hålfotsstöd i slip-on modell
1395 kr
Skechers Mens Dlux Walker Slip-on - Brun (Herr)
Slip-ons med ovandel i Mesh och Memory Foam-innersula
1595 kr
Skechers Womens Reggae Fest 2.0 Slip-on - Svart (Dam)
Vegansk slip-on sko med en ovandel i stickat mesh som andas 
 
1395 kr
Waldläufer Kläre Promenadsko - Svart (Dam)
Promenadskor i skinn och uttagbar innersula
1600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.