Slip-ons

Shoemeds arbetsskor/slip-on är noga utvalda modeller från de varumärken vi erbjuder. Vi satsar i första hand på basmodeller med fashionabel stil, kvalitativa material, god passform, komfort och hög hållbarhet. Slip-on modeller är smidiga att få på och av och passar bra som t.ex. uniformsskor. Skorna skall ha lång hållbarhetsamt tåla 8-10 timmars arbetsdagar.

Våra största varumärken när det gäller slip-on modeller är Ara, ECCO, Geox, Gabor och Hästen m.m. Att tänka på när man köper slip-on skor är att de ska sitta lagom tight från början eftersom skorna har en tendens att töjas ut med tiden och börja glappa. Man kan alltid komplettera med en liten skinnsula under framfoten om det behövs för att skorna ska sitta på bättre. Om du har en bredare fot är det viktigt att välja en bredare modell, annars kan skorna skava, slå eller glappa.

Lycka till med ditt val. Välkommen att maila oss om du har funderingar kring ditt skoval på info@shoemed.se.

Shoemed är en specialist på arbetsskor med idén att föra externa och egna varumärken, skotyper och modeller med funktioner som tillfredsställer våra kunders behov när det gäller kropp- och fothälsa.

Shoemeds slip-on modeller är noga utvalda för att avlasta kroppen och foten. Ända sedan Shoemed grundades år 2010 har vår strävan varit att förbättra användarens fothälsa, fotkomfort och fötternas välmående genom att hitta rätt modeller. Tack vare att Shoemed strävat efter att hitta kvalitativa varumärken såsom bl.a. Gabor, ECCO och GEOX, har utbudet av loafers och slip-on vuxit. Kunskapen kring de skor vi erbjuder är ett centralt begrepp inom Shoemeds verksamhet. Vårt mål är att du har rätt skor för dina fötter, för rätt tillfälle.

Varumärkena som Shoemed för som t.ex. ECCO, Gabor, Hästen och GEOX är i grunden tekniskt framåt och arbetar med god stötdämpning och ovandelar som både passar och formar sig efter fötterna. Dessa varumärken säkerställer att deras skor uppfyller de krav på teknik som efterfrågas och de genomgår stränga tester under tillverkningen för ändamålet. Shoemeds slip-on skor har ofta löstagbara innersulor och kommer i olika vidder. Shoemed väljer ut slip-on modeller som fungerar både som fritidsskor och arbetsskor. Om du känner dig osäker på vilken modell som kan passa din fot eller ändamålet, så är du välkommen att kontakta oss. Vi kan våra skor och ställer gärna upp med råd kring ditt skoval.

Shoemed är ett ungt företag som grundades 2010 med målet att hjälpa våra kunder till rätt skoval. Verksamheten startade med en liten butik och har utvecklats till en specialiserad e-handel som kan serva kunder lika bra via webben, via mail och telefon som via butik. Shoemed har ett unikt sortiment och koncept.

Välkommen till Shoemed! Vi finns här för dig!
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-14 av 14 artiklar
Sortera:
ECCO Soft 2.0 Promenadsko - Svart (Dam)
Mjuk, lätt och luftig sko
1200 kr
Ara Zurich Kilklacksko - Svart (Dam)
Kilklacksko i skinn och mjuk innersula
1600 kr
ECCO Felicia Kilklackssko - Svart (Dam)
Smidig slip-on-sko med kilklack
1300 kr
ECCO Helsinki 2 Slip-on - Svart (Herr)
Klassisk herrsko i läder i slip on modell
1500 kr
ECCO Irving M Slip-on - Svart (Herr)
Lågskor i äkta skinn och i slip-on modell
1300 kr
Graninge Kallax Slip-on - Svart (Herr)
Herrsko utan snörning, med kraftig yttersula
1500 kr
Rieker 14850-01 Slip-on - Svart (Herr)
Promenadsko med antistressfunktioner och stötdämpande egenskaper. Den är vattentät och har en uttagbar innersula. Bred läst.
900 kr
Shoes For Crews Cater II Slip-on - Svart (Dam)
Sportig slip-on med antihalksula
1145 kr
Shoes For Crews Cater II Slip-on - Svart (Herr)
Sportig slip-on med antihalksula
1150 kr
Sievi Alfa S2 Skyddsko - Svart (Unisex)
Lätt och smidig yrkessko
1550 kr
Sika Fusion Slip-on - Svart (Unisex)
REA
Lätta slip-on med extra halkhämmande och stötabsorberande yttersulor
990 kr 1650 kr
Skechers Mens Arch Fit Slip-on - Svart (Herr)
Sneakers med hålfotsstöd i slip-on modell
1300 kr
Skechers Mens Go Walk Arch Fit Slip-on - Svart (Herr)
Promenadsko i slip-on modell, ovandel i mesh och uttagbar Arch Fit-innersula
1595 kr
Waldläufer Kläre Promenadsko - Svart (Dam)
Promenadskor i skinn och uttagbar innersula
1600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.