✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper

Gabor

Gabor

Gabor är varumärket för dig som söker bekväma uniformsskor alternativt
söker en stilren fritidsko för vardag eller fest. I sortimentet hittar du både
Gabor pumps och ballerinaskor. Här kan du också hitta dina skinnstövlar,
de kommer i olika läster och skaftvidder. 
Mer om Gabor Skor >

Gabor skor

Gabor är grundat på sent -40 tal i Tyskland och har sedan dess varit ett stort namn inom skomodebranschen. Kändisskapet kommer tack vare kvalitativa skor med utmärkt passform och komfort. Gabor är ett familjeföretag med över 60 års erfarenhet av produktion där just komfort står i centrum. Man kommer långt på erfarenhet, men måste också vara innovativ och komma med ny teknik. På Gabor har man bland annat tagit fram en ny serie komfortskor, Gabor Rolling Soft, som gjort en stor succé. Det ska vara både komfortabelt och tilltalande för ögat att ha på sig ett par skor från Gabor.

Gabor i tiden

Redan 1949 började kapitlet om Gabor me att Bernhard och Joachim Gabor hittade en skofabrik i Barmstedt nära Hamburg. Den första symaskinen, en Singer 34, erhålls i utbyte mot sin fars guldfickur. Så kallade "skor till alla" var början men knappast ett lönsamt företag. De säljs i tidigt stadie i omedelbar närhet till fabriken i Barmstedt.

Gabor, som idag är baserat i Rosenheim, är idag en ledande tillverkare av högkvalitativa damskor. Utöver de absolut senaste trenderna är passform och kvalitet de viktigaste dragen i Gabor varumärket. Familjeföretaget har funnits i mer än 60 år och ägs av Achim Gabor i 2: e generationen. De många års erfarenhet utgör grunden för vad företaget kallar "Gabor Quality". Endast de högsta kraven i varje par skor har gjort Gabor till ett traditionellt varumärke.

Gabor - Steget före

Tradition är dock inte allting hos Gabor. De senaste åren har präglats av introduktionen av ny teknik och nya produktlinjer. Licenser för handväskor, barnskor och sko omsorg kompletterar sortimentet av skor. Gabor Rolling Soft är en helt ny produktlinje för tillväxtsegmentet hälsa och välbefinnande.

Gabor hos Shoemed

Shoemed har ett stort utbud av Gabor skor och Gabor stövlar både online på Shoemed.se och i butiken på Odengatan 33 i Stockholm. Välkommen in till butiken eller att höra av dig om du har några frågor.

Sorteringsordning:
Gabor 31.637.27 L - Svart (Dam)
Stövel med bredare skaft
1850 kr
Gabor 44.164.17 - Svart (Dam)
Mjuk och smidig lågsko
995 kr
Gabor 44.169.17 - Svart (Dam)
Nätt ballerina med rundad tå
895 kr
Gabor 95.609.27 M - Svart
Stövel med 35 mm klack i mjukt skinn
1850 kr
Gabor Ballerina - 06.400.37 - Svart. Skinn
Kilklackssko med väldigt mjuk dämpning
650 kr
Gabor Ballerina - 26.472.47 - Svart
Kilklacksballerina i svart nubuck
995 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla