Stövletter

Shoemeds fritidsskor/stövletter är noga utvalda från de varumärken vi erbjuder. Vi satsar i första hand på basmodeller med fashionabel stil, kvalitativa material, god passform, komfort och hög hållbarhet. Skorna skall ha lång hållbarhet samt tåla 8-10 timmars arbetsdagar.

Våra största varumärken när det gäller stövletter är ECCO, Gabor, Caprice. Stövletterna skall sitta lagom tight från början när man provar ut dem då boots har en tendens att töjas ut över vristen vilket gör att de ibland glappar. Om du har en bredare fot är det viktigt att välja en bredare modell, annars kan stövletterna skava, slå eller just glappa.

Välkommen att maila oss om du har funderingar kring ditt skoval på info@shoemed.se.

Shoemed är en specialist på arbetsskor med idén att erbjuda externa och egna varumärken, skotyper och modeller med funktioner som tillfredsställer våra kunders behov när det gäller kropp- och fothälsa.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-5 av 5 artiklar
Sortera:
Caprice Country Stövlett - Svart (Dam)
Lätt stövlett med ventilerande innersula
1000 kr
ECCO Sculptured 45 Stövlett - Svart (Dam)
Stilren  damstövlett i skinn
1400 kr
Gabor 51.650.27  Stövlett - Svart (Dam)
Stilren skinnstövlett med dragkedja och resår
1495 kr
Gabor 92.803.55 Stövlett - Brun (Dam)
Klassiska stövletter för damer i slät läder med snyggt spänne
1650 kr
Gabor 92.803.57 Stövlett - Svart (Dam)
Klassiska stövletter för damer i slät läder med snyggt spänne
1500 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.