Fottillbehör

I den här kategorin hittar du övriga fottillbehör såsom t.ex. tåspridare, nagelsax och fotfil. I vårt sortiment hittar ni en blandning av mjukgörande krämer, nagelklippare och fotfilar som hjälper dig att behålla känslan av fräscha och fina fötter året om. Men för oss är vårdande produkter för fötterna även så mycket mer än vårdande krämer och nagelfilar, det kan också innebära att du skyddar dina tår med en tåhätta, avlasta tryck mot hallux valgus eller annat som ser till att just dina fötter får chansen att må lite extra bra.

Om du är osäker på vad du behöver, eller saknar någon produkt du tycker vi borde ha i vårt sortiment, kontakta gärna vår kundtjänst på info@shoemed.se så kan de hjälpa dig att hitta rätt.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-12 av 12 artiklar
Sortera:
Pedag avlastning hallux valgus
Elastiskt skydd för hallux valgus.
75 kr
Scholl Nagelsax
Nagelklippare med uppsamlare
55 kr
Pedag tåspridare
Flexibel tåspridare i mjuk silikon
85 kr
Pedag hammartå - Höger
Stöd för hammartå på höger fot.
60 kr
Pedag tåseparerare
Tåseparerare i mjuk silikon
85 kr
Pedag tåskydd
Tåskydd i mjuk silikon
85 kr
Berkemann Toe Pad - Höger
Skumplatta som hjälper vid bland annat hammartå
120 kr
Pedag tåskydd
Tåhätta som skyddar tårna
75 kr
Berkemann Toe Pad - Vänster
Skumplatta som hjälper vid bland annat hammartå
120 kr
Vadeco Pedihyvel Blad
Utbytesblad för Nippes Solingen hyvel, kompatibla med Scholls hyvel
50 kr
Vadeco Pedihyvel Solingen
Effektiv förhårdnadshyvel
70 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.