ABEBA

ABEBAS resa är en fascinerande fallstudie av hur ett varumärke framgångsrikt kan kombinera olika kulturella styrkor och expertis för att skapa produkter som sticker ut på den globala marknaden. Genom att kombinera tysk soliditet - som ofta förknippas med tillförlitlighet, precision och högkvalitativ teknik - med polsk vision och erfarenhet av skotillverkning har ABEBA kunnat skapa en unik nisch för sig själv, särskilt inom sektorer där säkerhet och hygien är av största vikt.

Varumärkets strategi att integrera modern teknik och använda ultralätta och smutsavvisande material visar på en framåtblickande inställning till skodesign. Detta är särskilt viktigt i branscher där slitaget på skorna är betydligt högre på grund av de krävande arbetsmiljöerna. Fokus på innovation kompletteras ytterligare av ett engagemang för kvalitet, vilket framgår av de rigorösa tester och studier som ABEBA genomför. Att ha ett dedikerat team, inklusive designers, teknologer och konstruktörer, säkerställer att varje produktlinje som utvecklas uppfyller de högsta standarderna. Detta tvärvetenskapliga samarbete är nyckeln till ABEBA:s förmåga att erbjuda specialiserade skor som uppfyller de specifika behoven hos högklassiga yrkesutövare.
Visa mer
Visa mindre

Logotyp Abeba

Filtrera nedan:
Visar 1-1 av 1 artiklar
Sortera:
Abeba 4085 Sandal - Svart (Unisex)
ESD klassad sandal med halkskydd
950 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.