Alla är välkomna att köpa på Shoemed!

Vi på Shoemed vill göra det enkelt för dig vare sig du köper som privatperson, företag eller kommun. Alla som är behov av arbetsskor eller nån form av funktionsskor kan handla här. Vi säljer ett noga utvalt sortiment ab kända varumärken inom funktions- och arbetsskor såsom: Birkenstock, Scholl, ECCO, Saucony, Shoes For Crews, Joya, Icebug mfl .

PRIVATPERSON / FÖRETAG
Du väljer vilken eller vilka skor eller tillbehör du vill ha och går till kassan. Du kan söka på arbetsskor, eller under yrkesgrupper; Butikspersonal, Bygg & Industri, Elmontör, Frisörer, Kontorsskor, Köksskor, Labbskor, Livsmedel, Reception, Serveringsskor, Skolor, Uniformsskor, Vårdskor, Lokalvårdare / Städpersonal. Sen beställer du och betalar och här tar Klarna hand om betalningen och Postnord om leveransen om du inte väljer att hämta ut dina skor i vårt Showroom på Odengatan 30 i Stockholm.

BETALNING
Klarna är vår betaltjänst och här kan du som privatperson välja att betala mot faktura, bankkonto, kort eller Swish och som företag kan du välja faktura 30 dagar eller kortbetalning.

LEVERANS
Postnord tar hand om leveransen till både privatpersoner och företag och kommuner om du inte vill hämta upp din leverans i vårt Showroom på Odengatan 30 i Stockholm.

KOMMUNER / LANDSTING
Våra kommuner och landsting är också välkomna att handla hos oss då vi har stor vana av att arbeta med större kunder och organisationer och erbjuder ett bra och väl anpassat sortiment. Vi erbjuder också märkta skor specifikt framtagna för olika ändamål. Denna typ av organisationsnummer/storlek på företag går dock inte igenom vår automatiska fakturakontroll. Arbetar du på en arbetsplats som hör till ett större företag, en kommun eller landsting och vill beställa skor via företaget, mejla oss på kundtjanst@shoemed.se så hjälper vi er. Vi lägger då upp er manuellt i vårt system och arbetar fram ett sortiment som är anpassat för just er.

Hittar ni inte de skor ni söker, kontakta oss så kan vi se över möjligheterna att hitta skor som passar just era önskemål. Vi skickar gärna ut informationsmaterial om vårt sortiment och olika modeller anpassade efter er verksamhet. Mejla oss på kundtjanst@shoemed.se så tar vi kontakt med er.

Vid eventuella frågor om företagsorder så är ni alltid välkomna att kontakta oss på kundtjanst@shoemed.se eller ring oss på 08-730 00 84.

Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.