Stukad fot

VAD: Att stuka foten är en av de vanligast förekommande fotskadorna och den vanligaste orsaken till smärta och funktionsnedsättning.

SYMPTOM: Det gör ofta ont att belasta en stukad fot och man haltar för att undvika smärta. Svullnad runt ankeln är vanligt och rörligheten blir vanligtvis nedsatt.

ÅTGÄRD: Om man misstänker fraktur ska man naturligtvis ta kontakt med sjukvården för att genomgå röntgen. Det akuta omhändertagandet är viktigt och kan spara veckors lidande och rehabilitering. Träning för att återfå stabilitet är avgörande och bör kompletteras med stabila skor, skyddande fotledsskydd eller tejpning då återstukning är mycket vanligt och bör undvikas. Vi på Shoemed har listat våra produkter som kan ha positiv inverkan på stukade fötter.
Visa mer
Visa mindre

Shoemeds val

Filtrera nedan:
Visar 1-8 av 8 artiklar
Sortera:
Saucony Aura TR GTX Promenadsko  - Svart (Herr)
Sneakersmodell med avtagbar innersula
1800 kr
Saucony Aura TR GTX Promenadsko - Svart (Dam)
Sneakersmodell med avtagbar innersula
1800 kr
Saucony Echelon 9 Wide Promenadsko - Svart/Vit (Dam)
Rymlig och stabil promenadsko med slitstark yttersula, bred läst
1700 kr
Saucony Echelon 9 Wide Promenadsko - Svart/Vit (Herr)
Rymlig och stabil promenadsko med slitstark yttersula, bred läst
1700 kr
Saucony Echelon Walker 3 Wide Promenadsko - Svart (Dam)
Stabil och sviktande promenadsko i bred läst
1600 kr
Saucony Echelon Walker 3 Wide Promenadsko - Svart (Herr)
Stabil och sviktande promenadsko i bred läst
1600 kr
Saucony Ride 15 TR GTX Promenadsko - Svart (Dam)
Aktiv promenadsko med Gore-Tex membran och slitstark yttersula
2000 kr
Saucony Ride 15 TR GTX Promenadsko - Svart (Herr)
Aktiv promenadsko med Gore-Tex membran och slitstark yttersula
2000 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.