Stövlar

Shoemeds arbetsskor/stövlar är noga utvalda modeller från de varumärken vi erbjuder. Vi satsar i första hand på basmodeller med fashionabel stil, kvalitativa material, god passform, komfort och hög hållbarhet. Skorna skall ha lång hållbarhet samt tåla 8-10 timmars arbetsdagar.

Våra största varumärken när det gäller stövlar är ECCO, Gabor m.fl. Att tänka på när man köper stövlar är att de skall sitta lagom tight från början eftersom skorna har en tendens att mjukna i skaften och glida ner runt ankeln om de inte sitter rätt när man provar ut dem. Våra stövlar kommer i olika läster och framförallt olika skaftvidder. Om du har en bredare fot är det viktigt att välja en bredare modell annars kan skorna skava, slå eller glappa.

Lycka till med ditt val. Välkommen att maila oss om du har funderingar kring ditt skoval på kundtjanst@shoemed.se.

Shoemed är en specialist på arbetsskor med idén att erbjuda externa och egna varumärken, skotyper och modeller med funktioner som tillfredsställer våra kunders behov när det gäller kropp- och fothälsa.

Shoemeds stövlar är noga utvalda för att avlasta kroppen och foten. Ända sedan Shoemed grundades år 2010 har vår strävan varit att förbättra användarens fothälsa, fotkomfort och fötternas välmående genom att hitta rätt modeller. Tack vare att Shoemed har strävat efter att hitta kvalitativa varumärken såsom bl.a. Gabor, ECCO har utbudet av stövlar vuxit. Kunskapen kring de skor vi erbjuder är ett centralt begrepp inom Shoemeds verksamhet. Vårt mål är att du har rätt skor för dina fötter, för rätt tillfälle.

Shoemed är ett ungt företag som grundades 2010 med målet att hjälpa våra kunder till rätt skoval. Verksamheten startade med en liten butik och har utvecklats till en specialiserad e-handel som kan serva kunder lika bra via webben, via mail och telefon som via butik. Shoemed har ett unikt sortiment och koncept.

Välkommen till Shoemed! Vi finns här för dig!
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-8 av 8 artiklar
Sortera:
Gabor 31.859.27 M Stövel - Svart (Dam)
Sportig stövel med dragkedja på insidan och en extra i vadområdet
2300 kr
Gabor 32.787.57 L Stövel - Svart (Dam)
Skinnstövlar med bred skaft och dragkedja
1900 kr
Gabor 36.097.57 L  Stövel  - Svart (Dam)
Damstövel i läder, äkta skinn och varmfodrad. Betingat med ett brett skaft
2150 kr
Gabor 52.799.57 XL  Stövel  - Svart (Dam)
Stilren skinnstövel med rymlig skaftvidd
2495 kr
Gabor 71.608.27 Boots - Svart (Dam)
Klassisk skinnstövel med skaftvidd Small
2400 kr
Gabor 76.097.37 L - Svart (Dam)
Skinnstövel med skaftvidd Large
2400 kr
Klaveness Ingvild K Stövel - Svart (Dam)
Skinnstövel i bred läst och skaftvidd
2750 kr
Klaveness Ingvild K Stövel - Svart (Dam)
REA
Stabil stövel i fetläder med bred läst
1300 kr 2600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.