Hallux Valgus

VAD: Hallux valgus är en vanlig felställning av stortån. Felställningen i sig är inte smärtsam men den leder ofta till smärta eftersom du får ont när foten kläms åt i för trånga skor.

SYMPTOM: Stortån vinklas inåt och dras mot de övriga tårna på foten. Den främre delen av foten blir därmed lite bredare vilket ofta leder till att det är svårt att hitta passande skor. Det kan också medföra tryck och skav på tån bredvid stortån och leda till att du få sår på andra tån.

ÅTGÄRDER: Förutom att konsultera sjukvården vid behov så är det viktigt med bra skor och inlägg. Vi på Shoemed har listat våra produkter som kan ha positiv inverkan på uppkommen Hallux Valgus.
Visa mer
Visa mindre

Shoemeds val

Filtrera nedan:
Visar 1-8 av 8 artiklar
Sortera:
Klaveness Naturform Sandal - Svart (Unisex)
Sandal i bred vidd, med hälrem och utbytbar fotbädd
1300 kr
Klaveness Naturform Sandal - Svart (Unisex)
Sandal i bred vidd med utbytbar fotbädd
1300 kr
Pedag avlastning hallux valgus
Elastiskt skydd för hallux valgus.
75 kr
Pedag tåspridare
Flexibel tåspridare i mjuk silikon
85 kr
Saucony Echelon Walker 3 X-Wide Promenadsko - Svart (Herr)
Stabil och sviktande promenadsko med etxra bred läst
1840 kr
Saucony Integrity Walker 3 X-Wide Promenadsko - Svart (Dam)
Stabil promenadsko i skinn med extra bred läst
1600 kr
Saucony Omni Walker 3 Wide Promenadsko - Svart (Dam)
Stabil promenadsko i skinn med bred läst
1600 kr
Saucony Omni Walker 3 Wide Promenadsko - Svart (Herr)
Stabil promenadsko i skinn med bred läst
1750 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.