Skinnfria skor

Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-6 av 6 artiklar
Sortera:
Jalas 5042 Care Sandal - Svart (Unisex)
REA
Sandalsko för den med höga krav, från Jalas-Ejendals.
fr. 1475 kr fr. 1735 kr
Adidas X9000L3 W Sneakers - Svart (Dam)
REA
Smidig promenadsko med Boost-sula i framfoten
700 kr 1400 kr
Birkenstock Florida Vegan, Smal läst, Sandal - Rosa (Dam)
REA
Vegansk biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
500 kr 1000 kr
Skechers Mens Work Flex Sneaker - Svart (Herr)
REA
Luftig promenadsko med Memory Foam och antihalksula
1105 kr 1300 kr
Skechers Women's Ultra Flex 2.0 Sneaker - Svart (Dam)
REA
850 kr 1000 kr
Skechers Womens Work Ghenter Sneaker - Svart (Dam)
REA
Luftig promenadsko med Memory Foam och antihalksula
1105 kr 1300 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.