Joya

Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Med sin innovation avlastar skorna leder och rygg och ger en suverän svikt. Skorna är väldigt effektiva mot problem som benhinneinflammation, hälsporre och har visat sig ha en avlastande effekt på personer med artros. Joya skor kan motverka flera typer av fotsmärta och fotproblem. Shoemed har ett brett sortiment av Joya skor och Joya sandaler, både fritidsskor och arbetsskor.
Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.

Joya - för din ryggs bästa

Joya skor har ett tydligt signum som sträcker sig världen över, mjuka sviktande sulor som ger användaren en fantastisk avlastning hela dagen. Skorna är väldigt effektiva mot problem som benhinneinflammation, hälsporre och har visat sig ha en avlastande effekt på personer med artros. Joya skor kan motverka flera typer av fotsmärta och fotproblem.

Både äldre och yngre lider idag av problem i både rygg och ben, vilket ofta beror på att vi inte sällan går runt på hårda industriella golv som betong och asfalt. Ofta gör vi detta med skor som begränsar våra fötter, vilket i slutändan resulterar i en stor belastning på den allmänna sjukvården för smärtbehandling av fötter, rygg och leder. Våra kroppar är inte skapta för de underlag som vi rör oss på idag. Människan är skapt för att röra sig i naturen där underlaget ska dämpa steget och skapa en instabil rörelse som ska få musklerna att arbeta. Joya skor främjar en hälsosam hållning, som kommer leda till lättnad för rygg, fötter och leder.

Förbättrat rörelsemönster med Joya

För att lösa problemen med att vi människor får fler och fler problem på grund av vårt rörelsemönster, utvecklades skon Joya. Med deras tjocka sula dämpas varje steg från det hårda underlaget och fördelar energin som foten utsätts för, på hela foten istället för på endast hälen. Då Joya har en rundad sula främjar den att foten ska röra sig genom hela steget. Med en Joya sko på foten kommer du få rätt rörelsemönster och en korrekt rörelse i bäckenet vilket leder till att ryggen får röra sig rätt och inte vridas fel.

Joya medicinskt

Joya fick år 2016 stämpeln AGR, vilket gör att deras produkter klassas som särskilt ryggvänliga. AGR – stämpeln har en väldigt hög acceptansnivå inom det medicinska området. Med Joya skor gör du din kropp en stor tjänst. Genom att ha en bättre hållning och en mer balanserad rygg kommer det i framtiden leda till färre problem med andra delar av kroppen. Många känner skillnad i kroppen väldigt snabbt efter att de börjat använda Joya.

Joya hos Shoemed.se

Shoemed har ett brett utbud av Joya skor och Joya sandaler för både dam och herr. I sortimentet hittar du skor för både arbete och fritid. Hos Shoemed.se hittar du just den Joya-modell du söker. Har du några funderingar över Joya så kontakta vår professionella kundtjänst för råd eller besök vår butik på Odengatan 33 i centrala Stockholm. På shoemed.se handlar du tryggt och du har alltid 30 dagars öppet köp. Beställ Joya online på shoemed.se så skickar vi ut ordern så fort vi kan eller så hämtar du ut din order i butik redan idag.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Joya
Filtrera nedan:
Visar 1-12 av 12 artiklar
Sortera:
Joya Chicago Snörskor - Svart (Herr)
Klassisk snörsko tillverkad i ett fint högkvalitativt läder
2495 kr
Joya Dynamo III SR M Promenadsko - Svart (Herr)
Kraftigt stötdämpande promenadsko med antihalksula
2395 kr
Joya Dynamo III SR M Promenadsko - Svart (Herr)
Kraftigt stötdämpande promenadsko med antihalksula
2395 kr
Joya Dynamo III SR Promenadsko - Svart (Dam)
Kraftigt stötdämpande promenadsko med antihalksula
2395 kr
Joya Electra SR Promenadsko - Grå (Dam)
Veganklassad promenadsko med praktiskt snörning. Lätt och luftig
2395 kr
Joya Electra SR Promenadsko - Svart (Dam)
Lätt och luftig antihalksko med oslagbar dämpning
2395 kr
Joya Flash SR Promenadsko - Svart (Herr)
Lätt och luftig antihalksko med oslagbar dämpning
2395 kr
Joya IQ SR Mjuktoffel - Svart (Unisex)
REA
Mjuktoffel med oslagbar svikt och antihalksula
1257 kr 2095 kr
Joya IQ SR Mjuktoffel - Svart (Unisex)
REA
Mjuktoffel med oslagbar svikt och antihalksula
1257 kr 2095 kr
Joya Veloce STX M Promenadsko - Svart (Herr)
Promenadskor med en lätt och luftig ovandel
2495 kr
Joya Veloce STX W Promenadsko - Beige (Dam)
Promenadskor med en lätt och luftig ovandel
2395 kr
Joya Vienna II Sandal - Svart (Dam)
Bekväm sandal med två remmar, kardborrestägning
1895 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.