Viktig information

Till hösten 2024 kommer Shoemed att fokusera på segmentet arbetsskor och funktionsskor till företag och privatpersoner.

Detta innebär i korthet:

  • Vi vill vara en av de ledande specialisterna av funktionella skor och arbetsskor i olika prislägen.
  • Vi vill kunna vara ett kunskapsdrivet företag med fokus på funktion, passform, stötdämpning och kvalitet.
  • Ni kan besöka vår nya webbsida som lanseras till hösten 2024. Den kommer att rikta in sig både mot B2C och B2B.
  • Ni som är medarbetare, med rätt till skotilldelning av arbetsskor via avtal kommer att kunna hämta ut sina skor i vårt Showroom på Odengatan 33 i Stockholm som vanligt. Notera de nya öppettiderna enligt nedan.
  • Ni som handlar som privatkund eller företagskund lägger er order via vår webbsida www.shoemed.se och får skorna levererade hem till er eller till Odengatan 33 i Stockholm.
  • Butiken blir vårt nya showroom under hösten och här kommer vi att ha evenemang med nyheter från våra leverantörer, bjuda in gästföreläsare inom ämnen såsom fysioterapi, anatomi, friskvård och skohälsa m.m. och här tar vi emot kunder och yrkesgrupper.


Nya öppettider i butik/showroom gäller fr.o.m. 1 april 2024
OBS! Lägg gärna er order innan ni kommer till vårt showroom.

Måndag - torsdag: kl. 13.00 - 17.00
Fredag - söndag: stängtVälkomna!
Shoemeds Medarbetare
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.