Allrounder

Allrounders skor passar olika typer av aktiviteter och tillfällen. I sortimentet hittar du både dam- och herrskor som alla är kända för sin Allrounder, de representerar en perfekt symbios mellan stil, komfort och funktionalitet, riktad mot den moderna konsumenten som inte vill kompromissa mellan estetik och praktisk användbarhet. Grundat av den innovativa tyske entreprenören Martin Michele, som även ligger bakom framgångsrika varumärken som Mephisto, Originals, Mobil, och Sano, står Allrounder som en symbol för kvalitet och hållbarhet inom skosektorn. Det som verkligen utmärker Allrounder är deras åtagande att kombinera fotriktig ergonomi med en sportig och samtida design. Detta gör skorna idealiska för dagligt bruk, oavsett om det handlar om arbete, fritidsaktiviteter eller mer krävande äventyr i stadsmiljö eller natur.

Komforten i Allrounder-skorna är inte bara en fråga om mjuka och stödjande innersulor eller ergonomiska läster; det är också resultatet av en genomtänkt design som omfattar både materialval och konstruktionsdetaljer. Varumärket är särskilt känt för sina fotriktiga egenskaper, vilket innebär att skorna stödjer fotens naturliga rörelser och bidrar till en sund fotmekanik. Detta är en viktig aspekt för användare som spenderar långa perioder stående eller gående och behöver skor som kan minska trötthet och stress på fötter och leder. Den sportiga och moderna designen talar till en bred publik som söker skor som är lika stiliga som de är funktionella. Detta gör Allrounder till ett attraktivt val för de som värdesätter en aktiv livsstil men inte vill offra stil för komfort.

Med Allrounder får användaren det bästa av två världar - skor som kan följa med genom hela dagen och hantera olika miljöer och aktivitetsnivåer utan att kompromissa med stil eller komfort. Sammanfattningsvis står Allrounder för en balanserad blandning av teknisk innovation, ergonomisk design och estetisk tilltalande formgivning, vilket gör varumärket till ett utmärkt val för den medvetna konsumenten som söker hållbarhet, komfort och stil i sina skor.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Allrounder
Filtrera nedan:
Visar 1-8 av 8 artiklar
Sortera:
Allrounder Honduras Sandal - Grå (Herr)
REA
Utomhussandal med utmärkt grepp och dämpning
825 kr 1650 kr
Allrounder Honduras Sandal - Svart (Herr)
Utomhussandal med utmärkt grepp och dämpning
1650 kr
Allrounder Niro Sandal - Grå (Dam)
Sportig sko med vristrem och slitsula i 100% gummi
1450 kr
Allrounder Niro Sandal - Marinblå (Dam)
Sportig sko med vristrem och slitsula i 100% gummi
1450 kr
Allrounder Niro Sandal - Röd (Dam)
Sportig sko med vristrem och slitsula i 100% gummi
1450 kr
Allrounder Niro Sandal - Svart (Dam)
Sportig sko med vristrem och slitsula i 100% gummi
1450 kr
Allrounder Westside Sandal - Blå (Dam)
Stabil sandal med uttagbar innersula och kraftig yttersula
1650 kr
Allrounder Westside Sandal - Svart (Dam)
Stabil sandal med uttagbar innersula och kraftig yttersula
1650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.