Kardborreskor

Shoemeds arbetsskor/kardborreskor är modeller som är noga utvalda ur kollektioner från de varumärken vi erbjuder. Vi satsar i första hand på modeller med mellan till hög fashionabel stil, kvalitativa material, god passform, komfort och lång hållbarhet. Skorna skall bl.a. tåla 8-10 timmars arbetsdagar.

Våra största varumärken när det gäller kardborreskor är Allrounder, ECCO, Sievi och Klaveness. Tänk på att kardborreskor skall sitta bra på foten redan när man provar skorna. De ska sitta ganska tight från början så att de inte börjar glappa när skorna töjt på sig. Om man har en bredare fot är det viktigt att välja en bredare modell, annars kan skon klämma åt för hårt, slå eller glappa.


Lycka till med ditt val. Om du känner dig osäker på ditt skoval är du välkommen att maila oss på info@shoemed.se.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-10 av 10 artiklar
Sortera:
Allrounder It's Me Sandal - Guld (Dam)
REA
Superlätt och stabil sandal för ömma fötter
1122.50 kr 1320 kr
Allrounder Niro - Beige (Dam)
REA
Sportig ballerinasko med vristrem och slitsula i 100% gummi
1147.50 kr 1350 kr
Allrounder Niro Sandal - Grön (Dam)
REA
Sportig ballerinasko med vristrem och slitsula i 100% gummi
1147.50 kr 1350 kr
Ara Osaka Kardborreskor - Svart (Dam)
REA
Promenadsko med kardborreband och bred läst
1190 kr 1400 kr
ECCO Flexure Runner W Promenadsko - Svart (Dam)
REA
Superlätt skinnsko med kardborreband
1020 kr 1200 kr
Graninge Rätan Promenadsko - Svart (Herr)
REA
Promenadskor med smidig kardborreknäppning
1147.50 kr 1350 kr
New Balance MW928HB3 4E Promenadsko - Svart (Herr)
REA
Sportig walkingsko med dubbel kardborrstängning
1275 kr 1500 kr
Oxypas Nelie Kardborresko - Svart (Dam)
REA
Väldigt lätt sko med utbytbar innersula
552.50 kr 650 kr
Sievi Relax XL+S1P Skyddsko - Svart (Unisex)
REA
Slitstark skyddsko utrustad med tåskydd och ett spiktrampskydd av stål
1402.50 kr 1650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.