Pumps & klackskor

Shoemeds arbetsskor/pumps är modeller som är noga utvalda ur kollektioner från de varumärken vi erbjuder. Vi satsar i första hand på basmodeller med mellan till hög fashionabel stil, kvalitativa material, god passform, komfort och lång hållbarhet. Våra klackskor är stabila och avlastar foten på ett bra sätt. Skorna skall bl.a. tåla 8-10 timmars arbetsdagar.

Våra största varumärken när det gäller pumps är ECCO, Gabor m.m. Tänk på att en klackssko skall sitta bra på foten redan när man provar skorna. De ska sitta något tight från början så att de inte börjar glappa när skorna töjt på sig. Om man har en bredare fot är det viktigt att välja en bredare modell, annars kan skorna klämma åt för hårt, slå eller glappa. Om skorna töjer sig oväntat mycket så kan man alltid komplettera med en tunn skinnsula under framfoten. Det fyller ut skorna en aning och ger lite extra dämpning.

Lycka till med ditt val. Om du känner dig osäker på ditt skoval är du välkommen att maila oss på kundtjanst@shoemed.se.

Shoemed är en specialist på arbetsskor med idén att erbjuda externa och egna varumärken, skotyper och modeller med funktioner som tillfredsställer våra kunders behov när det gäller kropp- och fothälsa.

Shoemeds klackskor är noga utvalda för att avlasta kroppen och foten. Ända sedan Shoemed grundades år 2010 har vår strävan varit att förbättra användarens fothälsa, fotkomfort och fötternas välmående genom att hitta rätt modeller. Tack vare att Shoemed legat i framkant med att hitta kvalitativa varumärken såsom bl.a. Gabor, ECCO och GEOX, har utbudet av klackskor vuxit. Kunskapen kring de skor vi erbjuder är ett centralt begrepp inom Shoemeds verksamhet. Vårt mål är att du har rätt skor för dina fötter, för rätt tillfälle.

Varumärkena som Shoemed erbjuder som t.ex. ECCO och Gabor är i grunden tekniskt framåt och arbetar med god stötdämpning och ovandelar som både passar och formar sig efter fötterna. Dessa varumärken säkerställer att deras skor uppfyller de krav på teknik som efterfrågas och de genomgår stränga tester under tillverkningen för ändamålet. Shoemeds pumps har ofta extra dämpande innersulor och kommer i olika vidder. Shoemed väljer ut klackskor som fungerar både som fritidsskor och arbetsskor. Om du känner dig osäker på vilken modell som kan passa din fot eller ändamålet, så är du välkommen att kontakta oss. Vi kan våra skor och ställer gärna upp med råd kring ditt skoval.

Shoemed är ett ungt företag som grundades 2010 med målet att hjälpa våra kunder till rätt skoval. Verksamheten startade med en liten butik och har utvecklats till en specialiserad e-handel som kan serva kunder lika bra via webben, via mail och telefon som via butik. Shoemed har ett unikt sortiment och koncept.

Välkommen till Shoemed! Vi finns här för dig!
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-4 av 4 artiklar
Sortera:
ECCO Sculptured 45 Pumps/Klacksko - Svart (Dam)
Tidlösa pumps med 45 mm klack
1100 kr
Tamaris 82301-29 Pumps - Svart (Dam)
Bekväma pumps med uttagbara sulor, läder, gummisula
1000 kr
Tamaris 82400-41 Pumps - Svart (Dam)

Nyhet

Läderpumps med uttagbar sula, extra breda
1095 kr
Tamaris 84302-29 Pumps - Svart (Dam)
Pumps med blockklack, läder
1200 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.