Aaltonen 

Aaltonen erbjuder en kombination av komfort och funktionalitet som är svår att motstå för den som värdesätter sköna skor. Med rymliga läster och möjligheten att byta ut innersulorna erbjuder de en anpassningsbar passform som kan tillgodose många olika typer av fötter. Det är definitivt en fördel för de som har specifika behov när det gäller fotvård eller bara söker det där extra i komfort för vardagen.

Att hitta rätt skor som erbjuder både stil och bekvämlighet kan vara en utmaning, Aaltonen har lyckats med detta. Shoemed.se erbjuder ett utbud av kvalitetsskor från Aaltonen. Aaltonen skor tillverkas i Tallinn, Estland.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Aaltonen
Filtrera nedan:
Visar 1-2 av 2 artiklar
Sortera:
Aaltonen 36399 Boots - Svart (Dam)
Fodrade boots med greppvänlig yttersula
1720 kr
Aaltonen 42560 Boots - Svart (Dam)
REA
Varmfodrade boots i mocka, högt skaft, vattenavvisande egenskaper
825 kr 1650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.