Skovård


Ofta tar vi oss tiden att noga välja ut de skor vi vill använda men glömmer bort själva vården av dem. För många är det en främmande värld med många olika val. Vi känner oss ofta osäkra på hur man skyddar sina skor. Men precis som vi människor smörjer in våra händer när de blir torra, så behöver även skinnmaterial få återfuktning och omsorg. Vi är välsorterade på skovård för mocka, skinn, nubuck och textil och står till förfogande om du känner dig osäker på vilken produkt som passar bäst för just dina skor.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-23 av 23 artiklar
Sortera:
ECCO oiled nubuck conditioner
Återfuktande och vårdande medel av vaxad eller oljad nubuck
90 kr
ECCO nubuck & mocka conditioner - svart
Vårdande medel för skor i mocka och nubuck
90 kr
ECCO Skokräm - Bison
Brun skokräm på tub för vård och uppfräschning av skinnskor
100 kr
ECCO Skokräm - Brun
Mörkbrun skokräm på tub för vård och uppfräschning av skinnskor
100 kr
2GO 24Seven Protector 300ml
Impregneringsspray, passar till  alla typer av skor
95 kr
2GO Cleaning Kit
Miljövänlig rengöring för skor
180 kr
2GO Leather Lotion
Vårdande lotion för alla släta lädertyper
110 kr
2GO Mountain Dubbin 100ml - Transparant
90 kr
2GO Shoe Cream Tube 80ml - Svart
Skocrème för släta lädertyper
80 kr
2GO Shoe Deo
Hygienisk deospray som aktivt neutraliserar dålig lukt
100 kr
2GO Suede Renovator
Vårdande renoveringsmedel för mocka och nubuck
110 kr
2GO Waterbased Protector
Kraftfull impregnering som passar alla material
140 kr
Springyard Foam Cleaner
Vattenbaserat och skonsamt rengöringsskum
95 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.