Ara - stor utförsäljning 50% rabatt!

Passa på att fynda nu när vi har utförsäljning på delar av sortimentet. 50% på utvalda modeller!

Ara skor står som en bastion av komfort och stil för den moderna konsumenten som inte vill göra avkall på något av dessa aspekter när de väljer sitt fotbeklädnad. Med en lång historia av innovation och kvalitet, har Ara dedikerat sig till att tillverka skor som inte bara ser bra ut utan också erbjuder en oöverträffad komfortnivå, oavsett användningssituation.

Det som särskilt utmärker Ara är deras förmåga att kombinera den senaste skoteknologin med trendig design. Genom att använda sig av avancerade dämpningssystem och ergonomiska funktioner, säkerställer Ara att varje steg känns lätt och stödjande. Denna nivå av komfort är särskilt viktig i en värld där dagarna kan vara långa och krävande, och behovet av pålitlig och stödjande fotbeklädnad aldrig har varit större.

Designmässigt erbjuder Ara en mångfald av valmöjligheter. Detta innebär att varumärket inte bara når ut till en bred publik utan också speglar den individuella stilen hos varje bärare. Från sofistikerade klackskor som kompletterar en kvällsoutfit till casual sneakers perfekta för en dag i staden, levererar Ara skor som passar varje tillfälle och stilpreferens. Kvalitet och hållbarhet är kärnvärden för Ara. Varje par skor är resultatet av noggrant utvalda material och en noggrann tillverkningsprocess som garanterar långvarig användning. Denna åtagande till kvalitet betyder att Ara inte bara erbjuder en omedelbar tillfredsställelse genom sina sköna och snygga skor, utan också en långsiktig investering i fotbekvämlighet och -hälsa.

Att välja Ara innebär därför mer än bara att köpa ett par skor. Det handlar om att ge sig själv en gåva av daglig komfort, stöd och stil. För den mode- och hälsomedvetna individen, som värderar både utseende och välbefinnande, representerar Ara det ultimata valet. Oavsett om det är för arbete, fritid eller speciella tillfällen, garanterar Ara att du stegar fram med förtroende och komfort.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp ARA
Filtrera nedan:
Visar 1-5 av 5 artiklar
Sortera:
Ara Arizona Sandal - Svart (Herr)
Sandaler i skinn med kardborrestägning
1550 kr
Ara Frederik GTX Promenadsko - Svart (Herr)
Snörad herrsko med Gore-Tex
1500 kr
Ara München-ST Boots - Svart (Dam)
Damboots med varmfoder
1750 kr
Ara Sandro Sandal - Svart (Herr)
REA
Sandaler med kardborreband, avtagbar fotbädd
650 kr 1300 kr
Ara Zurich Kilklacksko - Svart (Dam)
Kilklacksko i skinn och mjuk innersula
1600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.