Skinnfria skor

Shoemeds arbetsskor/skinnfria skor är noga utvalda modeller från de varumärken vi erbjuder. Vi satsar i första hand på basmodeller med mellan till hög fashionabel stil, kvalitativa material, god passform, komfort och lång hållbarhet. Våra skinnfria skorna är tillverkade i icke-animaliska material och utan animaliska biprodukter eller tillsatser. Skorna är alltså ett bra alternativ för dig som av etiska skäl inte vill använda produkter i skinn eller som vill känna sig trygg med att skorna inte innehåller några animaliska komponenter i exempelvis de lim som används. Vi har även skor med ovandelar i luftig mesh.

Våra största varumärken när det gäller skinnfria skor är Adidas, ECCO, Skechers m.m. 


Om du har en bredare fot är det viktigt att välja en bredare modell, annars kan skorna skava, slå eller glappa.

Välkommen att maila oss om du har funderingar kring ditt skoval på kundtjanst@shoemed.se.

Shoemed är en specialist på arbetsskor med idén att erbjuda externa och egna varumärken, skotyper och modeller med funktioner som tillfredsställer våra kunders behov när det gäller kropp- och fothälsa.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-9 av 9 artiklar
Sortera:
ECCO Xpedition III Känga - Svart (Herr)
Smidig och lätt känga med GoreTex
1800 kr
ECCO Xpedition III Promenadsko - Svart (Herr)
Stabil promenadsko med Gore-Tex
0 kr
ECCO Xpedition III W Känga - Svart (Dam)
Smidig och lätt känga med GoreTex
1800 kr
Oxypas Patricia Sneaker - Svart (Dam)
Skinnfri lättviktssko med antihalksula
750 kr
Oxypas Roman Promenadsko - Svart (Herr)
Skinnfri lättviktssko med antihalksula
790 kr
Safety Jogger Ligero Skyddssko - Svart (Unisex)
Metallfri skyddssko med skyddståhätta och spiktrampskydd
fr. 1300 kr
Shoes For Crews Evolution II Promenadsko - Svart (Herr)
Lättviktare i sportig modell med antihalksula
1295 kr
Shoes For Crews Revolution II Promenadsko - Svart (Dam)
Lättviktare i sportig modell med antihalksula
1300 kr
Skechers Mens Arch Fit, Sneaker - Svart (Herr)
Lättviktsskor med  hålfotsstöd
1395 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.