Shoemed i samarbete med ADDA

RAMAVTAL YRKESKLÄDER OCH SKOR 2020-2 – Syd, Mitt och Norr 


Shoemed är glada att hälsa samtliga avropsberättigade myndigheter och enheter välkomna!

Vi är glada att i dagarna ha tecknat ramavtal med ADDA Inköpscentral om att leverera skor och sulor. Ramavtalet förenklar inköp av skor och sulor till din verksamhet.

Shoemed grundades 2010. Vi som arbetar här har mycket lång erfarenhet av skobranschen både inom arbetsskor och fritidsskor, där vi i generationer har agerat distributörer inom skofackhandeln. Våra ledord är personlig service, snabba leveranser, kvalité och tillgänglighet. Idag servar vi flera olika yrkesgrupper med kvalitativa och funktionella arbetsskor. De varumärken vi främst arbetar med är ECCO, Sievi, Arbesko, Safety Jogger, Birkensstock, Scholl, Oxypas mm.

Det finns ingen rangordning i denna upphandling och ni är välkomna till oss gällande varor som omfattas av prisbilaga 03 och upphandlingens övriga sortiment. Bland annat har vi stor erfarenhet av skor som passar både smala och breda fötter.

Vi kommer vara tillgängliga för er och era medarbetare via e-handel, skoprovning eller i vår butik i Stockholm på Odengatan 33. Vill du prova vårt sortiment i dina egna lokaler beställer du vår testväska via e-post: kundtjanst@shoemed.se. Ramavtalssortimentet publiceras i vår webbshop senast den 27 december 2021. Priserna som gäller finns i prisbilagan och rabattsatser på de olika varumärkena på övrigt sortiment finns i en separat prislista ni fått.

ADDAORDER@shoemed.se är du välkommen att lägga din order redan idag. E-postadressen fungerar också för frågor eller synpunkter. Önskar du hellre tala med oss ringer du oss på 08-730 00 84.

 

Med vänliga hälsningar,

Medarbetarna på Shoemed AB

   
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.