Mätinstruktioner

För att rätt storlek när du beställer dina skor är det bra att mäta din fot.

Gör så här:

Lägg ett papper på golvet intill en vägg och ställ foten på pappret med hälen mot väggen.

Dra ett streck på pappret vid toppen av stortån. Mät avståndet från papperskanten till strecket. Innermåttet i skon ska vara 0,5-1 centimeter längre än foten.

För att underlätta för dig som kund och eftersom storleken på skor varierar lite från märke till märke var uppmärksam när du väljer storlek. Om det är något mått du undrar över är du välkommen att ringa oss på 08-730 00 84. 

Kontakta oss gärna på kundtjanst@shoemed.se eller 08-730 00 84 om ni har frågor.

 
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.