Vinterkängor

Shoemeds fritidsskor/vinterkängor är noga utvalda modeller ur kollektioner från de varumärken vi erbjuder. Vi satsar i första hand på basmodeller med mellan till hög fashionabel stil, kvalitativa material, god passform, komfort och lång hållbarhet. Våra vinterkängor är stabila och avlastar foten på ett bra sätt. Skorna skall bl.a. tåla 8-10 timmars arbetsdagar och gärna ha löstagbara innersulor. Våra största varumärken när det gäller vinterkängor är ECCO, Arbesko, Icebug, Merell, Sievi m.m. Tänk på att en vinterkänga skall sitta bra på foten redan när man provar skorna. Det ska finnas plats för tårna och även på bredden. Om man har en bredare fot är det viktigt att välja en bredare modell, annars kan skorna klämma åt för hårt, slå eller glappa. Om skorna töjer sig har man alltit snörningen att arbeta med och kan reglera passformen därefter. Lycka till med ditt val. Om du känner dig osäker på ditt skoval är du välkommen att maila oss på info@shoemed.se.

Shoemed är en specialist på arbetsskor med idén att erbjuda externa och egna varumärken, skotyper och modeller med funktioner som tillfredsställer våra kunders behov när det gäller kropp- och fothälsa.

Ända sedan Shoemed grundades år 2010 har vår strävan varit att förbättra användarens optimala fothälsa, fotkomfort och fötternas välmående genom att hitta rätt modeller. Tack vare att Shoemed har varit drivande i att hitta kvalitativa varumärken såsom bl.a. Arbesko, Icebug, ECCO och Sievi, har utbudet av vinterkängor vuxit. Vetenskapen kring de skor vi för, är ett centralt begrepp inom Shoemeds verksamhet. Vårt mål är att du har rätt skor för dina fötter vid rätt tillfälle.

Varumärkena som Shoemed erbjuder är t.ex. Arbesko, ECCO och Sievi. Deras sortiment är i grunden tekniskt framåt. har god stötdämpning samt ovandelar som både passar och formar sig efter fötterna. Dessa varumärken säkerställer att deras skor uppfyller de efterfrågade kraven på markanden och genomgår därför stränga tester på sina skor. Shoemeds vinterkängor har ofta löstagbara innersulor och kommer i olika vidder. Shoemed väljer ut vinterkängor som fungerar både som fritidsskor och arbetsskor. Om du känner dig osäker på vilken modell som kan passa din fot eller ändamålet, så är du välkommen att kontakta oss. Vi kan våra skor och ställer gärna upp med råd kring ditt skoval.

Shoemed är ett ungt företag som grundades 2010 med målet att hjälpa våra kunder till rätt skoval. Verksamheten startade med en liten butik och har utvecklats till en specialiserad e-handel som hjälper kunder lika bra via webben, via mail och telefon som via butik. Shoemed har ett unikt sortiment och koncept.

Välkommen till Shoemed! Vi finns här för dig!

Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-20 av 20 artiklar
Sortera:
Klaveness Ingvild K - 14662 Vinterkänga   - Svart (Dam)
En bekväm vinterkänga med snörning och dragkedja
2180 kr
Ara München-ST Boots - Svart (Dam)
Damboots med varmfoder
1750 kr
Ecco Babett Boots - Svart (Dam)
Bekväm boots i mjukt skinn med dubbla dragkedjor
1600 kr
ECCO Xpedition III W High Känga - Svart (Dam)
Smidig och lätt känga med GoreTex, vattentäta
1900 kr
Icebug Boda M Michelin Vinterkänga - Svart (Herr)
Vinterkänga med greppsula från Michelin
2200 kr
Icebug Ivalo4 W BuGrip Vinterkänga - Svart (Dam)
Slitstark känga med vattenavvisande egenskaper, dubbar
1990 kr
Icebug Metro2 M BUGrip Vinterkänga - Svart (Herr)
Vinterkänga med inbyggda broddar.
2400 kr
Icebug Metro2 W BUGrip Vinterkänga - Brun (Dam)
Vinterkänga med inbyggda broddar
2400 kr
Icebug Metro2 W BUGrip Vinterkänga - Grå (Dam)
Vinterkänga med inbyggda broddar
2400 kr
Icebug Nirak W Michelin Vinterkänga - Svart (Dam)
Varmfodrad sneakermodell med högt skaft och friktionssula från Michelin
1650 kr
Icebug Nirak2 M BuGrip Vinterkänga - Svart (Herr)
Sportig och slitstark känga med vattenavvisande egenskaper, dubbar
2000 kr
Icebug Nirak2 W BuGrip Vinterkänga - Svart (Dam)
Sportig och slitstark känga med vattenavvisande egenskaper, dubbar
2000 kr
Icebug Norrvik M BUGrip Vinterkänga - Svart (Herr)
Kängor med vattenavvisande ovandel och utrustade med dubbar
2000 kr
Icebug Norrvik W BUGrip Vinterkänga - Svart (Dam)
Kängor med vattenavvisande ovandel och utrustade med dubbar
2000 kr
Icebug Pace3 W Michelin GTX Vinterkänga - Svart (Dam)
Vinterkänga med Gore-Tex membran, odubbade
2100 kr
Icebug Speed2 M BuGrip Vinterkänga - Svart (Herr)
Halvhög vinterkänga med foder och dubbar, vattentäta
2100 kr
Icebug Speed2 W BuGrip Vinterkänga - Svart (Dam)
Halvhög vinterkänga med foder och dubbar, vattentäta
2100 kr
Merrell Moab FST 3 Thermo Mid WP Vinterkänga - Svart (Dam)
Varmfodrad känga med optimalt grepp på våt is
2000 kr
Merrell Moab FST 3 Thermo Mid WP Vinterkänga - Svart (Herr)
Varmfodrad känga med optimalt grepp på våt is
2000 kr
Merrell Vego Känga - Svart (Herr)
Lättviktskänga i  läder
1650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.