Rieker

Rieker är ett europeiskt märke och har varit familjeägt i 5 generationer. Ett starkt engagemang för kvalitet och stil har säkerställt en stark tillväxt genom åren. Rieker levererar skor till många oberoende återförsäljare, främst i Europa.

Rieker skor kännetecknas inte bara för att vara dekorativa och moderna utan även för att använda lätta och elastiska komponenter för att kunna erbjuda antistressfunktioner såsom rymligare läst och stötdämpande funktioner.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Rieker
Filtrera nedan:
Visar 1-6 av 6 artiklar
Sortera:
Rieker 14850-01 Slip-on - Svart (Herr)
Promenadsko med antistressfunktioner och stötdämpande egenskaper. Den är vattentät och har en uttagbar innersula. Bred läst.
900 kr
Rieker 78544-00 Känga - Svart (Dam)
Damboots i skinn och varmfodrad med fleecefoder
1150 kr
Rieker 78552-00 Boots - Svart (Dam)
Chelseaboots från Rieker i svart skinn med tunt fleecefoder
1100 kr
Rieker B0001-00 Dressad sko - Svart (Herr)

Herrskor med en stötdämpande och lätt sula, slätt läder och snörning

950 kr
Rieker F4611-00 Snörsko - Svart (Herr)
Snörskor i skinn som håller dina fötter borta från väta
950 kr
Rieker Z9180-01 Stövel - Svart (Dam)
Trendiga Chelsea-stövlar i skinn med högt skaft i läder
1000 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.