Så handlar du

Fraktavgift: 79kr (via www.benify.se förmånsportal är det fraktfritt)

Vårt fokus ligger på funktionella skor för arbete och fritid och vi ställer höga krav på vårt sortiment. Vi arbetar utifrån perspektivet att alla skor vi säljer ska vara bra för fötterna på ett eller annat sätt. Det kan handla om passform, kvalitet på skinn eller dämpningen. För privatpersoner och mindre företag är det lättaste att lägga ordern direkt i webbshoppen. 

Hitta rätt sko

För att hitta rätt bland våra skor har vi delat upp dem efter huvudkategorierna:

  • Arbetsskor
  • Fritidsskor
  • Yrkesgrupper
  • ECCO
  • Tillbehör 
  • Varumärken

Under dem har vi ett antal underkategorier där vi delat upp skorna under skotyper eller yrkesgrupper om du letar efter arbetsskor. Du kan självklart också sortera på varumärke.

Vi har ett sökfält längst upp under huvudmenyn där du kan "Hitta din sko", genom att fylla i dina önskemål där ser du vad vi har i vårt sortiment. 

När du hittat din sko, välj rätt storlek och klicka på "Lägg i kundvagnen". Du kan sedan fortsätta handla, eller så går du till kassan genom att klicka på kundvagnen i högra hörnet och gå till kassan.

Om du handlat hos oss tidigare och redan är kund kan du logga in innan du går till kassan, då fylls dina adressuppgifter i automatiskt och alla dina ordrar hos oss samlas under samma kundnummer. Om du har en rabattkod fyller du i den i fältet Rabattkod och klickar på uppdatera, om koden är giltig dras rabatten av. 

Leveranssätt

Vi skickar alla paket med PostNord. Vid val av PostNord MyPack skickas paketet till närmsta utlämningsställe. Du kan också välja hemleverans för 150 kronor, paketet levereras då hem till dig mellan klockan 09.00-17.00. Du måste vara hemma för att paketet ska kunna levereras. 

För företag erbjuder vi företagspaket som levereras direkt till arbetsplatsen för en kostnad av 150 kronor.

Betalsätt

Vi använder oss av Klarna Checkout för privatpersoner. Företagskunder kan välja att direktbetala med kort via Klarna eller betala mot faktura. Vid alla fakturaköp för både privatperson och företag görs en kreditkontroll. Vi förbehåller oss rätten att stoppa en order även om den gått igenom kreditkontrollen.


Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.