✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper

Så handlar du

Fraktavgift: 59kr (via www.benify.se förmånsportal är det fraktfritt)

Vårt fokus ligger på funktionella skor för arbete och fritid och vi ställer höga krav på vårt sortiment. Vi arbetar utifrån perspektivet att alla skor vi säljer ska vara bra för fötterna på ett eller annat sätt. Det kan handla om passform, kvalitet på skinn eller dämpningen. För privatpersoner och mindre företag är det lättaste att lägga ordern direkt i webbshoppen. 

Hitta rätt sko

För att hitta rätt bland våra skor har vi delat upp dem efter huvudkategorierna

Arbetsskor
Fritidsskor
Yrkesgrupper
ECCO
Tillbehör 
Varumärken

Under dem har vi ett antal underkategorier där vi delat upp skorna under skotyper eller yrkesgrupper om du letar efter arbetsskor. Du kan självklart också sortera på varumärke.

Vi har ett sökfält längst upp under huvudmenyn där du kan "Hitta din sko", genom att fylla i dina önskemål där ser du vad vi har i vårt sortiment. 

När du hittat din sko, välj rätt storlek och klicka på "Lägg i kundvagnen". Du kan sedan fortsätta handla, eller så går du till kassan genom att klicka på kundvagnen i högra hörnet och gå till kassan.

Om du handlat hos oss tidigare och redan är kund kan du logga in innan du går till kassan, då fylls dina adressuppgifter i automatiskt och alla dina ordrar hos oss samlas under samma kundnummer. Om du har en rabattkod fyller du i den i fältet Rabattkod och klickar på uppdatera, om koden är giltig dras rabatten av. 

Leveranssätt

Vi skickar alla paket med PostNord. Vid val av PostNord MyPack skickas paketet till närmsta utlämningsställe. Du kan också välja hemleverans för 150 kronor, paketet levereras då hem till dig mellan klockan 09.00-17.00. Du måste vara hemma för att paketet ska kunna levereras. 

För företag erbjuder vi företagspaket som levereras direkt till arbetsplatsen för en kostnad av 150 kronor.

Betalsätt

Vi använder oss av Klarna Checkout för privatpersoner. Företagskunder kan välja att direktbetala med kort via Klarna eller betala mot faktura. Vid alla fakturaköp för både privatperson och företag görs en kreditkontroll. Vi förbehåller oss rätten att stoppa en order även om den gått igenom kreditkontrollen.