✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper

BlundstoneBlundstone


Blundstone är varumärket som tagit världen med storm. Med sitt slitstarka, impregnerade skinn är detta fritidsskon för alla väder.
En sko från
Blundstone passar perfekt in i det Svenska 
klimatet som kan skifta när som.
Mer om Blundstone >

Blundstone - Erfarenhet sedan 1870

Blundstone är varumärket som tagit världen med storm. Det familjeägda företaget som grundades redan 1870 är fortfarande baserat i Moonah, Tasmanien. Med ett arv som sträcker sig över tre århundranden producerar Blundstone skor utav hög kvalitet och med en hög modefaktor.
Med sitt slitstarka, impregnerade skinn är detta fritidsskon 
för alla väder. Blundstone skor för barn är lika populära som för vuxna. Blundstone´s filosofi är att användaren ska kunna gå varsomhelst, närsomhelst, utan hinder. De klassiska modellerna i 500 serien har en hög igenkänningsfaktor med sin runda tåbox och kraftiga sula och används lika flitigt av stora som små.

Blundstone tillverkning

Blundstone strävar efter att göra boots utav allra högsta kvalitet för både arbetsdagen och för privat bruk. Blundstone skorna tillverkas för närvarande i fabriker i Vietnam, Indien, Rumänien och Mexiko. Blundstone har personal från sina kontor ute på anläggningarna för att se till att tillverkningen uppfyller deras hårda kvalitetskrav. Blundstone är en certifierad ISO9001 tillverkare. Med sitt slitstarka skinn, representerar Blundstone ett bootsvarumärke som klarar av det typiska Skandinaviska vädret som kan överraska närsomhelst.

Tekniken bakom Blundstone

Sulorna som används i Blundstone är utrustade med SPS-?Shock Protection System? vilket kan liknas en sula i joggingskor. Med hållbarhet och kvalitet som en arbetssko, och med en sula som en joggingsko är en Blundstone svår att ifrågasätta. Detta tillsammans med den trendiga känslan gör att skon passar utmärkt både för en utekväll som en dag på landet.

Blundstone i samhället

Blundstone har satt en policy för hållbar utveckling och arbetar hårt med detta. Genom att maximera sin användning av återvunnen och återvinningsbart material i deras tillverkning vill de hjälpa till att forma jordbruk, industri och den kommersiella handeln som finns i vår värld. 2011 skrev Blundstone på avtal att följa det australienska förpackningsavtalet.

Sorteringsordning:
Blundstone 062 - Brun (Unisex)
Dressade boots i impregnerat fetläder
1800 kr
Blundstone 063 - Svart (Unisex)
Dressade boots i impregnerat fetläder
1800 kr
Blundstone 1306 - Brun (Unisex)
-47%
Dressade boots i nubuck
950 kr
1800 kr
Blundstone 192 - Brun (Unisex)
Skyddsboots i fetläder
1700 kr
Blundstone 500 - Brun (Unisex)
Klassisk boots i impregnerat fetläder
1650 kr
Blundstone 510 - Svart (Unisex)
Klassisk boots i impregnerat fetläder
1650 kr
Blundstone 585 - Brun (Unisex)
-45%
Klassiska boots i nubuck
900 kr
1650 kr