Blundstone

Blundstone är ett varumärke som har satt sin prägel på skovärlden med sina ikoniska boots. De kombinerar på ett imponerande sätt hållbarhet med stil och komfort, vilket gör dem till ett populärt val för en bred publik. Deras boots är utformade för att möta de utmaningar som tuffa väderförhållanden och krävande miljöer ställer, samtidigt som de erbjuder en bekväm och stödjande passform för daglig användning. Den karakteristiska designen med elastiska sidopaneler och avsaknaden av snören underlättar inte bara på- och avtagningen utan tillför även en distinkt estetik som är lätt att känna igen. Detta, tillsammans med deras beslut att använda premiummaterial, såsom högkvalitativt läder, bidrar till skornas slitstyrka och förmåga att åldras väl.

En viktig aspekt av Blundstones popularitet är deras mångsidighet. Dessa boots passar lika bra i stadslandskapet som på vandringen, och deras tidlösa design gör att de enkelt kan matchas med en rad olika klädstilar. Att de dessutom är utrustade med funktioner som stötdämpande sulor och möjlighet att använda egna ortopediska inlägg gör dem till ett praktiskt val för människor som värderar både hälsa och stil. Blundstone har lyckats skapa en produkt som inte bara tål tidens tand utan även fortsätter att vinna hjärtan världen över. Detta australiska märke erbjuder en sko som är redo för äventyr, arbete, och allt däremellan, vilket gör dem till ett självklart val för den som söker en sko som kombinerar praktisk funktionalitet med en känsla av tidlös elegans.

Blundstone kommer ursprungligen från Tasmanien och syns idag på många fötter runtom i världen. Med sitt slitstarka skinn, representerar Blundstone ett bootsvarumärke som klarar av det typiska Skandinaviska vädret som kan överraska närsomhelst. Blundstones filosofi är att användaren ska kunna gå varsomhelst, närsomhelst, utan hinder. De klassiska modellerna i 500 serien tex har en hög igenkänningsfaktor med sin runda tåbox och kraftiga sula och används lika flitigt av stora som små.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Blundstone
Filtrera nedan:
Visar 1-6 av 6 artiklar
Sortera:
Blundstone 062 Boots - Brun (Unisex)

Dressade boots i impregnerat fetläder

2100 kr
Blundstone 063 Boots - Svart (Unisex)

Dressade boots i impregnerat fetläder

fr. 1700 kr
Blundstone 500 Boots - Brun (Unisex)

Klassisk boots i impregnerat fetläder

2100 kr
Blundstone 510 Boots - Svart (Unisex)

Klassisk boots i impregnerat fetläder

fr. 2000 kr
Blundstone 910 S3 Skyddssko - Svart (Unisex)
Slitstark arbetskänga med spiktrampsula och stålhätta
2200 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.