Bandi

Bandi är en anmärkningsvärd aktör inom branschen för band och skosnören, med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1938. Deras långa erfarenhet och dedikation till innovation och kvalitet har etablerat dem som specialister på detta område. Genom att fokusera på utveckling och tillverkning av textila bandprodukter och lösningar som möter, och ofta överstiger, marknadens krav, har Bandi säkerställt sin position som en ledare inom sin nisch.

Bandis engagemang för kvalitet återspeglas i deras noggranna urval av material, avancerade tillverkningstekniker och stränga kvalitetskontrollprocesser. Deras produktsortiment omfattar sannolikt en bred variation av textila band, inklusive men inte begränsat till, vävda band, elastiska band, och specialband anpassade för specifika användningsområden och industrier. Dessa produkter hittar tillämpningar inom en mängd olika sektorer, såsom mode, sport, säkerhet, medicin, och mer, vilket visar på Bandis förmåga att anpassa sig till olika kunders behov och krav.

Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-6 av 6 artiklar
Sortera:
Bandi Skosnören Platt - Svart
Platt skosnöre i bomull för sneakers och promenadskor
55 kr
Bandi Skosnören Platt - Vit
Platt skosnöre i bomull för sneakers och promenadskor
55 kr
Bandi Skosnören Vaxad  - Brun
Tunna lätt vaxade skosnören för finskor
55 kr
Bandi Skosnören Elastisk - Vit
Elastiska skosnören för promenadskor
60 kr
Bandi Skosnören Elastisk - Svart
Elastiska skosnören för promenadskor
50 kr
Bandi Skosnören Vaxad - Svart
Tunna lätt vaxade skosnören för finskor
55 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.