52 Bones

Skoinlägg för en aktiv vardag och sulor för alla typer av skor.

52Bones är varumärket som har utvecklat sulor för alla tillfällen. De passar för arbetsdagar, träningspass och vardagsaktiviteter.

Rätt sula, anpassad efter fotens behov, efter användningsområde och typen av sko, ökar prestationen, förebygger skador samt ger bästa tänkbara förutsättning för varje aktivitet. Sulorna är framtagna för att på olika sätt stödja, stabilisera och avlasta, både i förebyggande syfte för att öka komforten och prestationen, samt även vid problem.

52Bones har jobbat med sulor i snart 40 år. Varumärket 52 Bones som har funnits sedan 2013 är utvecklat och anpassat för att ge fötter bästa tänkbara komfort.

52 Bones är ett varumärke inom BRUNNGÅRD AB.

Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-4 av 4 artiklar
Sortera:
52 Bones Heel Cup (Unisex)

Hälkudde som dämpar hela hälen optimalt

200 kr
52 Bones SlimSupport Halvsula (Unisex)

¾-sulor som ger stabilt stöd och lindrar trötta och värkande fötter

200 kr
52 Bones Soft Support (Unisex)
Mycket lätta sulor med överlägsen stöd och dämpning för daglig komfort och sportaktiviteter
300 kr
52Bones Gel Heel 2D Hälinlägg
Stötdämpande hälkopp, gelhälkudde med optimal komfort och smärtlindring
180 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.