Betalningsalternativ

På Shoemed.se använder vi oss av Klarna Checkout för privatpersoner samt av kortbetalning såsom VISA, Mastercard och American Express. Olika betalningsalternativ finns alltså att tillgå.

Genom Klarna Checkout kan du som privatkund välja att betala via bankkonto, fakturering, delbetalning banköverföring, bankkort och Swish.
Som företagskund kan du välja att direktbetala mot faktura. Klicka att du är “Företagskund” när du är i Kassan så dyker detta betalningsalternativ upp.

Vid alla fakturaköp för både privatperson och företag görs en kreditkontroll. Vi förbehåller oss rätten att stoppa en order även om den gått igenom kreditkontrollen.

Våra alternativ

Swish

Med Swish betalar du enkelt och säkert med din mobiltelefon. Nu med Klarnas garanti. Ladda ned Swish-appen och följ instruktionerna i kassan när du ska betala.

Faktura

På Shoemed.se kan du via Klarna Checkout betala ditt köp via faktura 30 dagar eller via delbetalning. Detta innebär att du betalar alltid efter att du fått din order och att du i lugn och ro får 30 dagar på dig att betala.

Kortbetalning

Shoemed tillåter följande kort för betalning - VISA, Mastercard och American Express. Vid betalning med kort så ska köparen ange kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden. Det totala beloppet för ordern reserveras direkt på ditt konto men dras först vid leverans av ordern, dock senast efter 3 dagar.

Shoemed använder sig av en säkerhetsstandard som kallas 3D-Secure. 3D Secure är en tjänst från Visa och Mastercard som gör det möjligt för kunder att genomföra säkra betalningar med bank- eller kreditkort. Tjänsten är endast tillgänglig på hemsidor med 3D Secure aktiverat, och kallas ibland för Verified by Visa (VBV) eller Mastercard SecureCode (MSC).

Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.