Sika

Sika Footwear utvecklar, tillverkar och levererar skor till arbetande människor. Från sjuksköterskan med 12-timmarspass till entreprenören som bygger vägar och broar. Behoven varierar, men en sak gäller för dem alla; skorna ska både passa fötterna och det arbete som utförs!
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-9 av 9 artiklar
Sortera:
Sika Dynamic Snörsko - Svart (Unisex)
Arbetssko med sneakerlook och ESD-egenskaper
1600 kr
Sika First Highline Skyddssko - Svart (Unisex)
Halkhämmande skyddsko med resår över vristen. ESD-godkända
1800 kr
Sika FitClog Power Mjuktoffel - Svart (Unisex)
Sko med hälrem och gjord av slitstarkt EVA-material
800 kr
Sika Flex LBS Mjuktoffel - Svart (Unisex)
Bekväm och flexibel mjuktoffel med hälrem
1300 kr
Sika Flex LBS, Mjuktoffel - Svart (Unisex)
Mjuktoffel med ståltåhätta
1650 kr
Sika Flex LBS, Mjuktoffel - Vit (Unisex)
1300 kr
Sika Fusion Slip-on - Svart (Unisex)
Lätta slip-on med extra halkhämmande och stötabsorberande yttersulor
1650 kr
Sika Optimax - Svart (Unisex)
Lätt och bekväm arbetssko med hätta, antihalksäker sula
1800 kr
Sika Primo 1.1 Skyddssko - Svart (Unisex)
Halkhämmande skyddsko med BOA® Fit System
1900 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.