Powerboots

Powerboots produceras av Lindström & Nilsson, ett företag grundat 1945. De äger varumärkena Sulman och Powerboots samt så har de svenska agenturerna för Alpina Outdoor och Stabilicers.

Powerbootsstövlarna är tillverkade med isolering och ser till att fötterna förblir varma även när temperaturen sjunker till -30 C. Du kan plaska genom vattenpölar, traska genom slasket och ge dig ut i snöiga väderförhållandne. Fötterna kommer att hålla sig helt torra, oavsett väder. Trots att stövlarna håller värmen och har vattentäta funktioner är Powerboots® lätta. Hemligheten i Powerboots® är materialet som består utav miljontals slutna små luftbubblor vilka pressas in i PU materialet. Den unika konstruktionen isolerar bra mot kyla och ger en lätt och behaglig stövel att använda under lång tid i tuffa miljöer.

Enligt angivna instruktioner bör du hålla stövlarna borta ifrån eld, heta avgaser ect. Du ska inte värma/torka dem i värmeskåp eller med skotork. Du bör undvika syra, bensin, olja, urin etc. Men om skorna trots allt kommer i kontakt med ngt utav materialen spola rikligt med vatten direkt efter kontakt.

Efter användning tvätta av skorna med svamp och rent vatten. Lämna inte tvättade stövlar i solen eller nära en värmekälla. Skor ska förvaras på en torr plats utan solljus.

Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-1 av 1 artiklar
Sortera:
Powerboots Original High Gummistövel - Svart (Unisex)
Vattentät vinterstövel med varmt innerfoder samt tre skikt PU som isolerar och värmer
1450 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.